Reformert Tro og Tanke

Reformert Tro og Tanke

Reformert Tro og Tanke er en politisk ukorrekt, men en Bibelsk korrekt podcast.

Episodes

June 29, 2023 77 mins

Bør Kristne være nasjonalister og støtte blasfemi lover? Hvordan bør kristne forholde seg til feminisme, kvinnelig stemmerett og andre betente politiske spørsmål? Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn.

 

Husk å abonnere på podkasten :)

Mark as Played

Bør kristne ta del i politikken? Hvordan kobles tro og politikk? Bør en pastor si noe om politiske ting? Olaf Engstøl svarer på mange av disse viktige spørsmålene. Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn. Husk å abonnere på podkasten :)

Mark as Played
January 15, 2023 67 mins

Bør små barn under seks år ta del i nattverden? Hva sier Bibelen? Hva er historisk presbyteriansk og reformert praksis? Og hvordan påvirker dette oss idag? 

Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn. Husk å abonnere på podkasten :)

Mark as Played

Det er godt å vokse opp i Norge som barn. Krigen Mot Barn ( Foreldre-Ansvar, Abort, Ødelagte Familier). Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn. Husk å abonnere på podkasten :)

Mark as Played

Hva tror egentlig presbyterianere? Dette er del 4 av en serie som forklarer presbyterianere sin tro, praksis og historie. Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn.

Mark as Played

Hva tror egentlig presbyterianere? Dette er del 3 av serien. Denne delen går inn på den presbyterianske historien som begynner med den protestantiske Reformasjonen. Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn. Husk å abonnere på podkasten :)

Mark as Played
December 19, 2022 24 mins

Hva tror egentlig presbyterianere? Dette er del 2 av en serie som forklarer presbyterianere sin tro, praksis og historie. Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn.

Mark as Played
December 19, 2022 23 mins

Hva tror egentlig presbyterianere? Dette er del 1 av en serie som forklarer presbyterianere sin tro, praksis og historie. Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn. Husk å abonnere på podkasten :)

Mark as Played
December 19, 2022 26 mins

Gnostisismen var en gammel vranglære i kirke-historien som har tatt ny form i dagens moderne samfunn, kledt i moderne språk, ved hjelp av teknologi og manifestert i kjønns debatten. Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn. Husk å abonnere på podkasten :)

Mark as Played

I denne episoden så utforskes spørsmålet om spedbarns-dåp og hvordan dette henger sammen med at små barn hører Jesus til. Reformert Tro og Tanke er en politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast. 

Mark as Played

31, Oktober så er Reformasjons-dagen som startet med Martin Luthers teser i 1517 på døren til Wittenberg. Kan denne viktige dagen være et altarnativ der vi feirer livet isteden for døden i lys av Halloween? Reformert Tro og Tanke er en politisk ukorrekt, men en Bibelsk korrekt podcast.

Mark as Played

Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn. Hva sier egentlig Kolosserbrevet 2:11-12 om dåp og omskjærelse av hjertet?

Mark as Played
October 16, 2022 36 mins

Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn. Hvorfor døper vi spedbarn? I denne episoden finner du mange ulike svar på spørsmål om dåp.

Mark as Played
October 7, 2022 5 mins

Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn. Hvorfor døper vi spedbarn? Noen grunner til hvorfor vi døper spedbarn. Webside KIRKE: https://www.hamarkirke.no/ Facebook Side Kirke: https://www.facebook.com/hamarkirke Youtube: https://studio.youtube.com/video/WCX3KrXwgVQ/edit

Mark as Played
October 7, 2022 5 mins
Oppsummering om Dåp Webside KIRKE: https://www.hamarkirke.no/ Facebook Side Kirke: https://www.facebook.com/hamarkirke Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=2Xxp6TMdRSE
Mark as Played
October 7, 2022 10 mins

Hva er egentlig Dåpen? Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn. Webside KIRKE: https://www.hamarkirke.no/ Facebook Side Kirke: https://www.facebook.com/hamarkirke

Mark as Played

Pastorale og Erfaringsmessige Hensyn til Dåpen. Hvordan ser barnedåp ut i praksis? Hvordan fungerer teologien i en pastoral kontekst? Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn. Hva sier kirkefedrene og kirkehistorien om barnedåp? Webside KIRKE: https://www.hamarkirke.no Facebook Side Kirke: https://www.facebook.com/hamarkirke Yo...

Mark as Played

Hva sier kirkefedrene og kirkehistorien om barnedåp? Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn. 

Mark as Played
September 23, 2022 30 mins

Hva sier egentlig Bibelen om barnedåp? Hvordan kan vi forstå dåpen? Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn.

Mark as Played
September 23, 2022 25 mins

Reformert Tro og Tanke. En politisk ukorrekt, men en bibelsk korrekt podcast som tar opp alle mulige emner relatert til kristen tro og livssyn. Hvordan skal barn døpes?

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.