Det svänger om Bajen!

Det svänger om Bajen!

En podd om Hammarby med Adam Nilsson, Jim Raanaes och Gustav Hanson som berör allt mellan himmel och jord kring det grönvita laget från söder.

Episodes

April 22, 2024 64 mins
Jim och Gustav plockar ner förlusten mot Häcken med 2-1.
Mark as Played
Trion är samlad i studion för första gången på länge för att prata om förlusten borta mot Malmö. Jim berättar om upplevelsen på plats, det pratas om nivån på sociala medier och lite tankar inför Elfsborg hemma.
Mark as Played
April 2, 2024 59 mins
Gustav är fortsatt på semester så Jim och Adam får ta ner premiärsegern mot Kalmar med 3-1. Det pratas om känslorna kring att äntligen vara igång igen, uppladdningen på Söder inför matchen, marschen och annat. Sen blir det så klart mycket snack kring matchen (med statistik från Twelve via officiella!), nyförvärv som imponerar, Besara som fortsatt levererar poäng och en insats som både bådar gott för framtiden och ger andrum inför k...
Mark as Played
March 29, 2024 70 mins
Nytt avsnitt inför säsongspremiären. Adam och Jim avhandlar de senaste veckornas händelser, transferfönstret, den kommande säsongsstarten och vad som de tror väntar under 2024. Ses i vimlet på söndag.
Mark as Played
March 6, 2024 90 mins
Hammarby är utslaget ur cupen och vi pratar om uttåget, insatsen mot Mjällby och var laget står just nu. Vad behövs inför premiären? Behöver målsättningen revideras? Dessutom avhandlas händelserna från årsmötet och Gurra lanserar en ny programidé.
Mark as Played
February 27, 2024 62 mins
Matchen mot Sundsvall var första segern hemma sen september(!) men Jim och Gurra är långt ifrån nöjda. Förutom matchen diskuteras även Jeahze vara eller icke vara. Gurra ”breakar” även om gången han konfronterade Håkan Hellström.
Mark as Played
February 19, 2024 57 mins
Gurra i London, Jimbo och Adam snackar ned förlusten mot VSK. Det pratas om glädjen inför match att äntligen vara tillbaka, ett Västerås som kom med ett bra bortafölje, ett Hammarby som har en hel del att jobba på framöver, och vad som studion vill se ska ske fram till Sundsvallsmatchen.
Mark as Played
February 15, 2024 60 mins
Trion tillbaka för att prata upp inför svenska cupen mot Västerås SK. Förlusten mot HJK avhandlas och medlemsmötet som var. Det blir mycket snack om strategin och Hammarby framåt.
Mark as Played
February 6, 2024 71 mins
Vi är tillbaka! 2024s första avsnitt av DSOB där det pratas om ny tränare, spelare in och ut, förväntningar på säsongen, ultraskommunikéer och mycket annat.
Mark as Played
November 14, 2023 104 mins
Vi väljer att summera säsongen 2023 i ett läge där Hammarby står utan tränare, utan huvudsponsor, utan ny Head of Football och troligen med en stor spelaromsättning. Årets spelare, tifo, besvikelse och mycket mer koras i det här avsnittet.
Mark as Played
November 7, 2023 52 mins
Är Värnamo borta Sveriges svar på Empoli borta? Det och inte mycket mer om matchen. Desto mer om resan, förberedelserna, skoval och Bajen quiz. Damerna får lite välförtjänt airtime och så lite smått och gott om Allsvenskans slutspurt 2023.
Mark as Played
October 31, 2023 71 mins
Tappad tvåmålsledning på övertid, en tränare som lämnade på vissla och ett Hammarby som har förändrats kraftigt de senaste 12 månaderna. DSOB pratar om Siriusmatchen och allting runt omkring, samt spekulationer kring tänkbara Marti-ersättare.
Mark as Played
October 23, 2023 60 mins
DSOB är tillbaka och tar ned krysset mot Djurgården (0-0). Det pratas om frysboxar, spelare som kommit och gått igenom åren, hur trist derbyt var på planen, hur bra tifot och norra övre var, samt lite tankar kring Hammarby 2024 och annat smått och gott.
Mark as Played
October 9, 2023 105 mins
Adam, Jim och Gustav är i studion och pratar om känslorna efter krysset mot Häcken. Det blir snack om matchen, Henrik Rydström, den beryktade muggen, var svensk fotboll är på väg och mycket annat i detta långa avsnitt.
Mark as Played
October 2, 2023 93 mins

Gustav är tillbaka i studion, tillsammans med Jim och Adam för att diskutera krysset (1-1) mot IFK Göteborg. Gustav pratar om hur flera världar korsades på vägen till matchen, det pratas om en en av de sämre fotbollshalvlekar man upplevt, rivaliteten med Göteborg och mycket annat. Dessutom blir det snack om medlemsmötet, den nya organisationen och kort om kommande match mot Häcken.

Mark as Played
September 25, 2023 66 mins

Gustav är på resande fot (och som ni kommer märka, väldigt saknad på plats), Jimbo och Adam på plats i studion för att prata igenom segern borta mot Varberg 1-0. Det blir matsnack, följt av lite matchanalys med Djukanovic från start och en fantastisk individuell prestation av Jusef Erabi. Dessutom pratas det om förväntningarna på medlemsmötet och Mikael Hjelmbergs eventuella permanenta roll som sportchef.

Mark as Played
September 18, 2023 86 mins
DSOB-trion är samlad efter förlusten mot Malmö. Det pratas om inkonsekvensen inom domarkåren, Djukanovics drömmål, hur Bajen inte tog sina lägen och gjorde det för lätt för Malmö att ta sina. Och så blir det en läktarhiss och en tv-diss.
Mark as Played
September 4, 2023 76 mins
Gnaget städades av och vi plockar ner allt om matchen. Dessutom går vi igenom det inte så händelserika transferfönstret och skickar iväg en hiss och diss åt olika håll.
Mark as Played
August 29, 2023 61 mins
Jim och Gustav träffas upp efter Hudik och Mjällbysegrarna. Gnagetmatchen i fokus. Vi återblickar till minnesvärda derbyn mot aik - på gott och ont. Givetvis blir det också en Hiss och diss!
Mark as Played
August 22, 2023 67 mins
0-0 mot Kalmar och en allsvensk söndag som var ett långt sömnpiller. Det pratas om Kalmarmatchen och några andra allsvenska matcher, lite om Astrit Selmani, debut för segmentet ”Hiss eller Diss” och så skickar vi våra tankar till David Ritschard.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.