Розмови Білецького - З Вами ФМ

Розмови Білецького - З Вами ФМ

Щодня на радіо «З Вами ФМ» ми підіймаємо найважливіші теми - говоримо про політику, міжнародні відносини, економіку, культуру, тощо. Наші гості - відомі українські діячі, науковці, народні депутати та митці. Розмови веде Олег Білецький.

Episodes

June 22, 2023 26 mins
Про написання пісень, концерти за кордоном і те, якою бaчить Україну майбутнього - розповів музикант "yaktak".
Mark as Played
Президент Литви прибув до Києва в День Державності, британська розвідка говоить про ризики ядерного удару а компанія Bayraktar подарує «польський» байрактар Україні. Ці та інші теми обговоримо з політичним консультантом Олександром Антонюком.
Mark as Played
Яким буде цьогорічний саміт «Кримська Платформа» та в якому форматі відбудеться? Чи існує небезпека зміни політики щодо Росії через енергетичні та господарчі проблеми в ЄС? І навіщо росіяни створюють в окупованих містах України ілюзію легітимності? Про це поговоримо з народною депутаткою України від Слуги Народу Євренією Кравчук.
Mark as Played
«В» vs. «на» Україні - чи поставлено остаточну крапку в європейських слов’янських мовах? Чому Владімір Путін - не Володимир? Та чи усвідомлюють самі українці за кордоном, що Kyiv - не Kiev? Проблеми сучасного мовознавства обговорюємо з завідувачем кафедри Міжнародних відносин і директором школи політичної аналітики НАУКМА Максимом Яковлєвим.
Mark as Played
Що змінює один Байрактар у протистоянні з Росією? На що здатна реактивна система Himars на полі бою? І в чому різниця між дроном-розвідником та камікадзе? Про це поговоримо з військовим експертом і керівником Центру військово-правових досліджень Олександром Мусієнком.
Mark as Played
Чи працюватимуть «зернові» угоди з Росією та хто ґарантуватиме безпеку для суден? ЄС створить платформу для реконструкції України - з чого починати відбудову? Укрзалізниця та Уряд планують перехід на вузьку залізничну колію - як довго триватиме цей процес? Ці та інші теми обговоримо з народною депутаткою від фракції «Голос» Юлією Клименко.
Mark as Played
August 2, 2022 28 mins
Як політтехнолог став бійцем Збройних Сил України? Що мотивувало людей доброї волі на початку війни і що мотивує нині? Та чи яксно працює інтернет від Starlink у війську? Про це ексклюзивно розповість Петро Охотін - доброволець ЗСУ та політтехнолог.
Mark as Played
Китай погрожує США через візит Ненсі Пелосі до Тайваню - чи можлива ескалація? Азербайджан та Вірменія можуть порозумітися щодо Карабаху - США ініціюють розмови. І чи підтримають ініціативу Естонії не видавати росіянам шенгенських віз? Про це говоримо з аналітиком і юристом Андрієм Вігірінським.
Mark as Played
Відтепер Україна матиме польський Байрактар! Днями завершилася збірка грошей для купівлі дрона. Як українці віддячують полякам? Та в який спосіб змінюються взаємини між двома народами? Про це поговоримо з щасновницею громадської організації Євромайдан-Варшава Наталкою Панченко.
Mark as Played
July 22, 2022 22 mins
Що буде з українськими медіа після війни? Чим продиктоване рішення «Медіагрупи Україна» повернути ліцензії державі? Та якою має бути співпраця між польськими та українськими редакціями? Про це поговоримо з народним депутатом Миколою Княжицьким.
Mark as Played
July 22, 2022 24 mins
Де Україна і Європа братимуть енергоресурси цієї зими? Чи можливе розблокування українських портів найближчим часом? І яким буде сьомий пакет санкцій ЄС? На ці питання відповість народний депутат Тарас Батенко.
Mark as Played
July 22, 2022 27 mins
За яким алгоритмом має проходити відновлення житла та інфраструктури України? Як вирішити першочергові проблеми внутрішніх переселенців та як на це можуть вплинути українці, які перебувають за кордоном? На ці та інші питання відповідатиме народний депутат України Іван Юнаков.
Mark as Played
July 22, 2022 28 mins
У День взяття Бастилії говоримо про Францію: як швидко Париж зможе відмовитись від російського газу, чим займатиметься спеціальний комітет щодо України та якою буде перспектива відносин Києва і Парижа? Про це розповість політичний експерт із Франції Андрій Шкіль.
Mark as Played
July 22, 2022 27 mins
НБУ встановив новий курс гривні - як це позначиться на українцях у Польщі та яким буде курс валюти найближчим часом? Євросоюз погодив сьомий пакет санкцій проти Росії - коли у переліку опиниться газ? Та чому звільнення голови СБУ та відсторонення очільниці ГПУ не варто розглядати в єдиному пакеті? Про це поговоримо з народною депутаткою від Європейської Солідарності Ніною Южаніною.
Mark as Played
July 22, 2022 24 mins
Чому попри війну важливо призначити керівника Спеціалізованої Антикорупційної Прокуратури? Як працює українська судова система і які додаткові опції передбачені для тих, хто перебуває на території Польщі? Та як сприятиме Євреопейська Конвенція з прав людини у встановленні справедливості й відшкодувані для українців? Про це поговоримо з народним депутатом України Романом Бабієм.
Mark as Played
July 22, 2022 27 mins
Чому візит Джо Байдена на Близький Схід стане історичним? Яку роль у протистоянні з Росією може відіграти Сайдівська Аравія? Та чи можливі зміни в політичній системі Ірану? Про це поговоримо з експертом-міжнародником Євгеном Добряком.
Mark as Played
July 22, 2022 24 mins
Євросоюз затвердив нові санкції проти РФ - чи допоможе це вгамувати Росію? Через «Північний Потік-1» відновлено постачання газу - чи шукає Європа спосіб на отримання енергетичної незалежності? УЗ домовилася з Orlen про нові поставки пального - як це відіб’ється на вартості? Ці та інші теми обговорюємо з народним депутатом від фракції Батьківщина Михайлом Цимбалюком.
Mark as Played
July 22, 2022 26 mins
Національна Рада з телерадіомовлення анулюала ліцензії Медіа Групи Україна - як це вплине на ринок медіа? Парламент наділить Нацраду додатковими правами на час вфйни - про які можливості йдеться? І що буде з марафоном Єдині Новини? Про це говоримо з народним депутатом від фракції Слуга Народу Микито Потураєвим.
Mark as Played
July 5, 2022 23 mins
Як саме в Україні мають легалізовувати медичний каннабіс? Чи готова медична система до сезонних інфекційних захворювань? І наскільки ми убезпечені від нової хвилі епідемії COVID-19? Ці та інші теми обговоримо з народною депутаткою України Оксаною Дмитрієвою.
Mark as Played
Папа Франциск планує відвідати Москву а згодом Київ. Чи знайде ідея Папи розуміння в Україні? Самопроголошений президент Лукашенка привітав Джо Байдена з Днем Незалежності США. Чому цього не зробив Путін? Фінське місто Лаппеєнранта на кордоні з Росією, розглядає можливість створити у себе базу НАТО. Якою буде реакція росіян?
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.