Toto vystrihneme

Toto vystrihneme

Ak sa tento týždeň stalo niečo srandovné, budeme sa o tom rozprávať. Ak niečo vážne, je možné, že o tom budeme nevhodne vtipkovať. Za mikrofónmi väčšinou sedia Braňo Bezák, Zuzana Vitková, Adam Znášik a Tomáš Bella. Môžete nám aj písať na totovystrihneme@dennikn.sk. Ale nemusíte. Ale môžete. Ak chcete podporiť podcasty Denník N, prosíme, staňte sa predplatitelmi na predplatne.dennikn.sk.

Episodes

May 2, 2024 38 mins

Kto hľadal na Google ministerku Šimkovičovú? Ako zabiť človeka žltými papierikmi? Kde kúpiť suveníry k nukleárnej apokalypse? Kedy bude sčítanie Kuffovcov? A prečo je Adam Princezná Diana nášho podcastu?

Mark as Played

Záleží nám ešte vôbec na tomto podcaste? Prečo nakoniec všetci skončíme ako Štúrovci? Vozia vás už letci, ktorí nevedia lietať? A aký je najväčší nesplnený Zuzkin sen?

Mark as Played
April 18, 2024 41 mins

Odstrelia súhvezdie veľkej medvedice? Kde je Alfred Nobel,keď ho potrebujeme. Čo robiť, keď vám ide roztlačiť ikebanu? Ako sa dajú riešiť zdravotné problémy na susedskej burze? Kam unmiestniť zubnú vaňu? Zhadzuje nám stvoriteľ  Huliakov. Ako smrdí polárna žiara?

Mark as Played
April 11, 2024 41 mins

Dnes sa dozviete: kam cestovať za ľudskými obetami, ako vyzerá ľadvinový pás totality, ako uspieť na olympiáde v chápaní vtipov, či recept na slona v porceláne.

Bonus: repríza Braňovho vtipu. Iba u nás!

Mark as Played
April 4, 2024 45 mins

Kedy sa všetci Slováci budú volať Bezák? Prečo je dobré poslať milenku do vesmíru? Pri akej teplote periete kondómy? Plus exkluzívny bonus: Braňo prvýkrát povie vtip

Mark as Played
March 23, 2024 38 mins

Sú vrany noví ľudia? Kedy bude dedinská bitka dedičstvom UNESCO? Prečo seniori smrdia a prečo to na gauči neprekáža? Aj vy máte traumu z Opičieho kráľa? Zuzka chýbala, tak prišlo aj na šušne.

Mark as Played
March 14, 2024 47 mins

Ako na fotke nevyzerať podvedene. Bude mať Kate Middleton sochu v Modre? Aké cheat kódy požívať na súdoch? Ako zapadá slnko za plochým bruchom? Sú mačky nové kvety a ježkovia nové kapre? Čo robia ľadoví someliéri? Prečo treba Braňovi naplniť hlavu vodou? Majú dôchodcovia ministerstvo tagovania? Je Alzák vegán? 

 

Mark as Played

Ako vyzerajú plavárenské vozne? Koľko potrvá, kým odtečie Atlantický oceán? Čo by si dal Tomáš odrezať pri poistnom podvode? Môžete si na palubu lietadla zobrať imunizačného psa? A kto namaľoval Bánovce nad Bebravou?

+ jeden vtip z internetu a jedna premrhaná príležitosť na vyžiadaný mansplaining

Mark as Played
February 29, 2024 44 mins

Kedy bude mať každý bufet gilotínu? Je vhodné vymeniť svoju manželku za hybrid? Prečo nie je dobré zaľúbiť sa cez knihu citátov? Prečo sa z našich životov vytráca aktívna agresivita? Samé otázky.

Mark as Played
Aké nutričné hodnoty má nutria? Ako spoznáte čmeliaka s vysokou školou? Prečo bola Sofiina voľba manažérskym zlyhaním? Samé otázky.  
Mark as Played
February 8, 2024 36 mins

Ako mučia holubov? Kde sa dá kúpiť spotrebiteľský kôš? Budú mŕtvi ruskí vojaci na Tindri?  Spôsobujú slúchadlá Covid? Kam miznú deti rovnakopohlavných párov? Máte dosť luxusný vzduch? Kde rastú najlepšie diskety? 

Mark as Played
February 1, 2024 39 mins

Záhada šunky, syra a uhorky, reverzní veštci, bobkový list sa vracia a Zuzka nás aj sa načisto opustila. Bonus: tipy na rande s vašim súrodencom.

Mark as Played
January 25, 2024 43 mins

Čo majú spoločné mačky vo vreci a lietadlá v burke? Komu veľká protikatolícka koalícia vypalíla kurník? Prečo úchyláci a umelci v noci nespia? A ďalšie dôležité otázky.

Mark as Played
January 18, 2024 42 mins

Utajovaná folklórna minulosť Zuzky, Tomáša a Braňa.  Má Tomáš trávnik v pivnici? Gastrotip od Zuzky: Zemiak v octe. Ako Tomáš vyhral nad terorom produktivity. Kedy si treba spočítať orgány. Prečo by sa mali cikády uskromniť.  

 

 

Mark as Played

Ako spoznáte obézneho pavúka? Aké sú problémy cenotvorby parkovania v Tatrách? Ako najlepšie budovať sociálne väzby? Upozornenie: Pred počúvaním tohto dielu si vypočujte upozornenie, ktoré sa začína v 16. minúte a 9. sekunde. Ďakujeme.

Mark as Played
January 4, 2024 45 mins

Ako bude vyzerať hromadný zber medvedieho trusu? Kde má schránku Afrodita? Ako vyzerá inovatívny sklad zemiakov v metaverze? Ale predovšetkým - čo má Zuzka spoločné a Martinkom Klingáčikom a prečo je všetko o Braňovi?

Mark as Played
December 22, 2023 49 mins

Prečo sa finančná správa volá finančná správa? Prečo je výhodné množiť sa aj mimo vlastnej bubliny? Ako maskulínne lízať zmrzlinu? Dnes špeciálne dlhý vianočný diel, pretože prečo nie. 

Mark as Played
December 15, 2023 1 min

Čo sa stalo Zuzke a čo Adamovi? Kde je Tomáš?  

Mark as Played
December 7, 2023 34 mins

Akých špiónov vychováva Česká zemědelská univerzita? Prečo Tomáš raňajkuje batérie? Načo slúži antikonfliktný sob? Môže vás v slovenskej nemocnici zabiť bambus? Vyšívajú mamy raperom slipy? Bolo vyhynutie dinosaurov justičná samovražda?   

Mark as Played
November 30, 2023 29 mins

Prečo nám Briti neukradli žiadne kultúrne dedičstvo? Na čo sa dá využiť putovný tajomník? Ako sa skončia Traja pátrači a záhada stratenej hliny? A prečo chodí Samo Trnka často na ples? Plus vysvetlenie správneho skloňovania: Považie podľa vzoru Depardieu.

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.