GoedFout Podcast

GoedFout Podcast

Wat is de laatste fout die jij op je werk hebt gemaakt? We maken allemaal fouten. Helaas hebben veel werknemers angst voor het maken van fouten, terwijl iedereen snapt dat je juist van fouten kunt leren. Wij willen dat taboe doorbreken. Dit is de GoedFout Podcast waarin we korte verhalen vertellen over fouten die zijn gemaakt door mensen zoals jij en ik. Want van fouten kunnen we leren. Elke maand komt er een nieuwe aflevering online.

Episodes

November 28, 2022 13 mins

Lara van den Born heeft haar carrière drastisch omgegooid. Waarom? Ze koos voor haar echte passie.

In deze aflevering hoor je het verhaal van Lara, die ondanks haar enorme doorzettingsvermogen een punt zette achter haar carrière op de Zuidas. De keuze was niet makkelijk, de weg naar haar passie was lang en ze heeft moed bij elkaar verzameld om er toch voor te gaan.

Wil jij weten wat ze ervoor heeft moeten doen? Luister dan naar d...

Mark as Played

In deze nieuwe aflevering van de GoedFout Podcast vertelt Jessica Meijer hoe zij verstrikt raakte in haar zoektocht naar de perfecte baan. Zij ging lukraak solliciteren en kwam daarbij in een vicieuze cirkel terecht. Ze bleef maar vallen en weer opstaan en zag bij iedereen om haar heen dat het wel lukte. Ben je benieuwd of Jessica uiteindelijk geslaagd is in haar zoektocht en wat ze ervan heeft geleerd? Luister naar de podcast.

See ...

Mark as Played

In de nieuwste aflevering van de GoedFout Podcast vertelt ondernemerscoach Elton Backx dat hij echt naar zijn gevoel moest luisteren toen hij een vijfjarig franchisecontract ging ondertekenen. De samenwerking ging niet zoals hij had gehoopt en wilde eruit stappen. Benieuwd hoe Elton dit heeft aangepakt en nog belangrijker: wat hij hiervan heeft geleerd? Luister dan naar deze aflevering.

See omnystudio.com/listener for privacy inform...

Mark as Played

Dominique hielp haar collega bijna aan een burn-out door haar eigen keiharde werken. Toen haar collega aangaf dat iets niet lukte, viel dat niet goed. ‘Ik had echt het gevoel: je begrijpt niet hoe belangrijk dit is en hoe hard ik heb gewerkt om dit soort aanvragen te krijgen, je kunt nu niet zeggen dat het niet lukt.’ En dat terwijl ze met het door haar opgerichte bedrijf júíst pleitte voor meer bewustzijn...

Mark as Played

Dit is De GoedFout Podcast waarin Marc-Peter Pijper korte verhalen vertelt over fouten die zijn gemaakt door mensen zoals jij en ik. Helaas hebben veel werknemers angst voor het maken van fouten, terwijl iedereen snapt dat je juist daarvan kunt leren. 

Elke maand komt er een nieuwe aflevering online. Deze maand maak je kennis met Lennard Toma. Lennard is organisatiepsycholoog en mede-oprichter van Keytoe. In deze podcast deel...

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.