Podkāsts MUŠA

Podkāsts MUŠA

Vai tev kādreiz ir gribējies būt mušai uz sienas, kas noklausās cilvēku dziļākos noslēpumus, bet paliek nemanāma? Mēs veidojam podkāstu MUŠA, lai sniegtu tev šo sajūtu. Ja vēlies izstāstīt savu stāstu, sūti mums to uz podkastsmusha@gmail.com.

Episodes

April 23, 2024 50 mins

Tu gribētu doties tādā ceļojumā, kur

a) tu atrastu jaunus seksa piedzīvojumus, 

b) tu sastaptu uzmācīgus līgavaiņus, kas tevi vajā ar sarkanu rožu pušķiem un vēlas tevi nolaupīt,

c) tev jāpārdod visa iedzīve, lai nopirktu biļeti vienā virzienā uz Austrāliju, bet tu galamērķī nenonāc.

Ja nevari izlemt, noklausies mūsu jaunāko epizodi!

 

Venčeska. Sekss ar skatu

Maija Moira Mazanova. Bet tas jau ir cits stāsts

Rita Ruduša. Kaukāza gū...

Mark as Played

Tu esi pārāk pūkains, pārāk garš, pārāk tievs, pārāk hetero, pārāk kvīrs, pārāk neērts vai jebkādā citā veidā tā, ka tevis ir par daudz vai par maz! Šī epizode ir veltījums visiem, kas jebkad savas neiederības dēļ ir bijuši ļoti ļoti bēdīgi. 

 

Baiba Baikovska. Ērta piekļuva

Krista Anna Belševica. Čirka

Paula Zvejniece. Totāli hetero

 

Seko mums: 

FB: https://www.facebook.com/musapodkasts

IG: https://www.instagram.com/podkasts.musa...

Mark as Played
January 16, 2024 44 mins

Vai tu, priecīgi staigājot pa savu jauno dārzu, esi kādreiz tajā atradis aizdomīgu kaku? Sākumā tu domā, ka tas bija suns, bet tad ieraugi, ka blakus ir nomests tualetes papīrs. Tas varēja būt kaimiņu bērns, bet kaka ir tiešām milzīga. Tad tu atceries par svaigi uzstādīto novērošanas kameru, bet apstājies un pavaicā sev - vai tu tiešām vēlies to redzēt? Tu paņem lāpstu, aproc un zini, ka šo brīdi tu neaizmirsīsi nekad. Aizdomu, sar...

Mark as Played
November 17, 2023 53 mins

Te trīs stāsti, kas liecina par to, ka daži no mums ir gatavi darīt diezgan daudz un diezgan trakas lietas, tikai lai kādam iepatiktos, piemēram, rakstīt bezgalīgi daudz ziņu vairāku gadu garumā un vēl nedaudz pastalkot, ar citām atraitnēm piedzerties kapos ar cerību tur atrast jaunu mīlestību vai mēģināt ienest kādā studentu superpasākumā nelegālas vieliņas, tikt arestētam, piekautam un nekad netikt iekšā.  

Un ko tu esi gatavs da...

Mark as Played
October 4, 2023 50 mins

Pārvarēt bailes no augstuma, ar vibratora palīdzību izlausties brīvībā vai pārtraukt sliktas attiecības un atgūt sevi? Lai kur tev vajag drosmi, te būs trīs stāsti, kas katrs savā veidā tev palīdzēs, pat ja tu to vēl nevēlies. 

 

Dāvis Golds “Pakāpšos augstāk” 

Dace Bargā “Optimizācija un emancipācija”

Anna Apīne “Viss ir beidzies”

 

Podkāstu veido Agate Mežule, Džemma Sudraba, Kerija Broka, Monta Kaiva , Marta Herca, Anna Katrīna ...

Mark as Played
August 31, 2023 49 mins

Vai tu esi tas cilvēks, kam ir augsti standarti un to pašu pieprasi arī no citiem? Vai arī tu esi tas cilvēks, kas visiem uzticas bez kavēšanās, ātri piedod un ilgi ciešas līdz viss ir tik ļoti slikti, ka atpakaļceļa vairs nav? Lai kurā pusē tu būtu, šī epizode sniegs tev ļoti krāšņu emociju buķeti.

Brīdinām, ka otrais stāsts šajā epizodē ir par ēšanas traucējumiem, tāpēc lūdzam to izlaist, ja tev tā ir trigerējoša tēma un nejūties...

Mark as Played

Alfa tiecas pēc uzvaras un dominances gan personiskajā, gan profesionālajā dzīvē, raksta ChatGPT. Viņi arī brīdina, ka šāda termina lietošana samazina cilvēku daudzveidību un kompleksitāti, tieši tāpēc šoreiz piedāvājam trīs maksimāli nealfiskus stāstus par to, kā cilvēki centušies kaut ko sasniegt un pārvarēt, lai nokļūtu labākā vietā savā dzīvē.  

 

Brīdinām, ka Kalvja stāstā aprakstīta vardarbīga izturēšanās pret dzīvniekiem. 

 

...

Mark as Played
May 17, 2023 50 mins

Vai tu esi tā meitene, kuru nekad neviens nelūdz uz deju un visiem ir skaidrs, ka esi nesmuka un resna? Tad Aivas Birbeles stāsts ir domāts tieši tev.

Vai esi aizgājis uz kādu draudzīgu tikšanos, lai dzirdētu, ka dodies uz elli? Tad Leldes stāsts ir tev.

Vai esi strādājis vietā, kas apkrāpj cilvēkus? Nē, nu to jau neviens neatzīs. Bet tiem, kam ir tādi draugi, kas apkrāpj citus cilvēkus, tiem ir domāts Didža stāsts.

 

Aiva Birbele ...

Mark as Played
April 18, 2023 46 mins

Pazaudēt prezidentes kaķi, nokrist no kristīgā rokstāra torņa vai apkakāties uz Gaisa tilta? Mušā ir pienācis brīdis, kad izvēlēties mazāko ļaunumu nav iespējams. 

Brīdinājums! Šī podkāsta laikā jūs būsiet spiesti klausīties un jutīsiet vēlmi dziedāt līdzi kristīgai slavēšanas dziesmai. 

 

Mārtiņš Šteins “Slikts slikts krustbērns”

Jānis Uplejs “Rokstārs”

Kārlis Ķilkuts “Pa abiem galiem”

 

Seko mums: 

FB: https://www.facebook.com/mu...

Mark as Played
March 6, 2023 75 mins

Kuram no mums gan nav gadījies doties pastaigā pa kapiem un nepamanīt ceļabiedru iegāšanos aizā, vai varbūt šo to nedaudz pārdozēt, lai labāk strādātos, un nobūstot FB reklāmu uz trim tūkstošiem 100 eiro vietā, un pagaidiet, tas vēl nav viss - varbūt tev ir nācies atcerēties un pierādīt, ko tieši esi darījis pirms vairākiem gadiem konkrētā dienā un konkrētā laikā, lai nenonāktu uz apsūdzēto sola par smagu miesas bojājumu nodarīšanu...

Mark as Played

Kad tev kā pastāvīgam un rūdītam Mušas klausītājam sāk šķist, ka neviens vairs tevi nepārsteigs, ir laiks mūsu iekrātajiem stāstiem par slimībām, kaunu, izmisumu un naudu. 

Brīdinām, ka Justīnes Savitskas stāsts ir saistīts ar ēšanas traucējumiem. 

Elīna Malašenko “Numuriņš ar skatu”

Justīne Savitska “Ditona nams”

Madara Iverta “Piepelnīties”

 

Podkāstu veido Agate Mežule, Džemma Sudraba, Kerija Broka, Monta Kaiva, Marta Herca, un,...

Mark as Played
December 23, 2022 48 mins

Tu mācies skolā un pēc nedēļu ilgas pazīšanās sāc attiecības ar pieaugušu cilvēku, ievācies viņas mājā, bet, tā kā tu esi vīrietis, tev jāmaksā par visu, arī par īri un pārtiku. 

Otrs variants: Tu izmisīgi un intensīvi meklē savu mīļoto cilvēku, bet viss, kas ar tevi notiek, ir ļoti krīpī randiņš ar nebeidzamu sajūtu, ka, iespējams, tevi tūlīt nogalinās?

Trešais: Tu strādā Sexy Style veikalā, māci un stāsti citiem, kā vienam otru i...

Mark as Played
October 27, 2022 75 mins

Šajā epizodē trīs vīrieši un trīs stāsti par to, kā viņi kaut ko nevar izdarīt un kā viņiem neiet. Pilnīgi pietiek labam ievadam, vai ne?

Uzmanību!!! Valda Meldera stāstā pieminēta cietsirdīga attieksme pret dzīvniekiem. 

Brīdinām, ka Dāvja Kaņepes stāsts ir ierakstīts brīdī, kad viņš vēl bija cerību pilns, ka Kaņepes kultūras centru būs iespējams glābt. Mums ir ļoti žēl, ka šī cīņa tomēr ir zaudēta. 

Valdis Melderis "Septiņi sākum...

Mark as Played
September 15, 2022 72 mins

Ja cilvēki ieplāno kāzas piektdienā, trīspadsmitajā datumā, kas gan varētu noiet greizi? Lūk, trīs stāsti par vērienīgu plānošanu, iekšējām ģimenes sistēmām un precīzu aviosatiksmi.

Anete Bendika "Kāzas pa lēto"

Jana Jarinovska "Pareizās kāzas, nepareizie datumi"

Ieva Lapiņa-Ennīte "Salauzts vīrs"

 

Podkāstu veido Agate Mežule, Alise Krauja, Džemma Sudraba, Kerija Broka, Monta Kaiva un Marta Herca. Seko mums FBInstagram un Spot...

Mark as Played
July 19, 2022 39 mins

Mēdz teikt, ka dzīves maģija sākas brīdī, kad tu izaicini sevi pārkāpt robežas. Tomēr dažreiz pat tava ikdiena ir viens un vienīgs savu robežu pārkāpums. Ko tad? Šajā MUŠAS epizodē cilvēki nonāk līdz izaicinājumam, kas satricina ierasto dzīves kārtību. 

  Ketija Garbačeva "Sēdies, pieci" Inga Gaile "Gandrīz kā Jēzus" Anna Bezmiegs "Drusku piepelnīšos"  

Podkāstu veido Agate Mežule, Džemma Sudraba, Kerija Broka, Monta Kaiva un Mart...

Mark as Played

Mēs ļoti centāmies, lai šī būtu 8.marta epizode, bet, vai tad sievietēm nav jābūt skaistām, gribošām, atvērtām un pacietīgām visu laiku? Šoreiz riktīgi sievišķīgi par visādiem attiecību modeļiem. Pirmais stāsts būs par tādu mīlestību, kad tevi nemīl atpakaļ, otrais par tādu, ko notur ar vardarbību, un trešais - vienkārši par krīpiem. Laimīgu klausīšanos!

 

Sanita Grīna “Un tad es ieraudzīju viņu!” 

Катя не в патриархате | @katja_ne...

Mark as Played
February 22, 2022 62 mins

Jauni ģimenes locekļi mūsu dzīvēs ienāk visādos veidos - dažus mēs piedzemdējam, dažus nopērkam un daži ienāk mūsu dzīvēs un sirdīs tāpēc, ka mēs varam viņiem palīdzēt. Šoreiz Mušas epizode par pašiem mazākajiem. 

 

Agra Lieģe "Māti-šķības manifests"

Maija Meiere-Oša "Viena truša cena"

Linda Freimane "Paldies, tālāk mēs paši!"

 

Podkāstu veido Agate Mežule, Alise Krauja, Džemma Sudraba, Kerija Broka, Monta Kaiva un Marta Herca. S...

Mark as Played
January 10, 2022 63 mins

Vai tev ir bijusi tik neveiksmīga diena darbā, ka visa Latvija tevi ienīst? Vai tu esi kādreiz bijis parādos tik ļoti, ka labākais risinājums būtu pamest valsti un mainīt identitāti? Un visbeidzot - vai tev ir nācies beigt basketbola spēli ar iedzītiem zobiem smaganās? Te būs trīs lieliski stāsti, kas tev liks justies labāk par sevi. 

Katrīna Priede "Brīvdiena"

Indra Pētersone "Pavisam drīz atdošu" 

Rūdolfs Kugrēns "Gan jau sadzīs"

...

Mark as Played
November 26, 2021 31 mins

Veļu laikā izvēlējāmies stāstus, kas runā par nāvi, miršanu, bērēm, ciešanām, nu, jūs jau sapratāt. Patīkamu klausīšanos!

Romāns Bargais "Fotosesija" 

Una Rozenbauma "Kā pareizi uzvesties bērēs"

Rvīns Varde "Nāves skatiens"

 

Podkāstu veido Agate Mežule, Alise Krauja, Džemma Sudraba, Kerija Broka, Monta Kaiva un Marta Herca. Seko mums FBInstagram un Spotify un visās citās podkāstu klausīšanās vietās. 

Sūti savu stāstu uz podkas...

Mark as Played

Cik bieži jums tā ir bijis - jūs aizgājāt tikai paskatīties, tikai mazliet palūrēt, bet vēlāk tā kļūst par tādu pieredzi, kas radikāli izmaina jūsu dzīvi. Šoreiz par studentu korporācijām, burāšanu pāri Baltijas jūrai un bezmaksas angļu valodas kursiem ar dzīviem amerikāņiem. 

Ēriks Lingebērziņš "Vervēšana"

Valters Vētra "Pilnās burās"

Dzintra Ozolniece "Dubultstandarti"

 

Podkāstu veido Agate Mežule, Alise Krauja, Džemma Sudraba, ...

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.