All Episodes

April 24, 2024 12 mins

Woensdag praat de Tweede Kamer verder over de huurwet van Hugo de Jonge. Eerder deze week bleek al dat de PVV van plan is om voor het voorstel te gaan stemmen, mits de regels niet verder worden aangescherpt. Daarmee stevent de huurwet – na maandenlange kritiek en vele aanpassingen – af op een meerderheid. Maar helemaal zeker is het nog niet, vertelt politiek verslaggever Martine Wolzak. Lees: Met PVV aan boord stevent huurwet Hugo de Jonge af op meerderheid 

Vorige week beleefde de S&P 500-index  de slechtste week in ruim een jaar tijd en maakte de Nasdaq de grootste val sinds eind 2022. Maar voor beleggers gloort er hoop aan de horizon nu deze week de kwartaalcijfers van de grote techbedrijven binnendruppelen. Wat de verwachtingen zijn, hoor je van onze correspondent in de Verenigde Staten Lennart Zandbergen. 

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.