All Episodes

February 22, 2024 49 mins

Dronning Margrethe er ikke længere regent, men hun har allerede været både rigsforstander og til flere arrangementer. I dagens program skal vi tale om, hvad vi kan forvente af hendes nye tilværelse som 'pensionist'?Lader hun sig mon inspirere af den hollandske eks-dronning Beatrix, der abdicerede? Og hvad med dronning Ingrid? Vi ser også på netop abdikationer ude i Europa - for er flere på vej?Sidst men ikke mindst skal vi vende et møde, kong Frederik havde onsdag med en særlig gæst. Mødet fremgik ikke af den officielle kalender, men på Instagram kunne man pludselig se, at præsidenten for den internationale cykelunion har været til kaffe i Frederik VIII's Palæ. B.T.'s journalist Frederik Gernigon har i mange år dækket cykelsport intensivt og tager os med på de indre linjer - det møde var nemlig alt andet end tilfældigt. Endelig viser billedet faktisk også lidt om Kongeparrets private indretningsstil. 


Vært: Fie West Madsen

Medvært: Emma Rønberg Paaske, historiker

Gæst: Frederik Gernigon, sportsjournalist på B.T.


Vil du have podcasten direkte i indbakken og aldrig misse en nyhed om det nye kongepar? TIlmeld dig nyhedsbrevet 'Kongehuset bag kulissen' her:

https://www.bt.dk/node/67063428/preview?token=0c021e40b0375e411561d0ae0e7569d6&timestamp=1708608788

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.