All Episodes

October 25, 2022 1 min

De podcast ‘Mijn DNA Achterna’ vertelt het persoonlijke verhaal van Niels De Vos.  Niels en zijn vrouw hebben een kinderwens, alleen is die keuze voor hen niet zo evident.  De vrouw van Niels is drager van een gemuteerd gen dat doofheid veroorzaakt.  Dat wil zeggen dat de kans bestaat dat hun kinderen doof geboren worden.  Om dat te weten te komen, moet Niels zijn DNA laten onderzoeken. 

In deze vijfdelige podcast volg je Niels terwijl hij wacht op de resultaten van zijn DNA-test.  Het is een onzekere periode waarin hij zich verdiept in de wereld van de doven en de dovengemeenschap: hoe is het om doof te zijn en je leven in stilte door te brengen? En wat als uit de DNA-test blijkt dat zijn kinderen mogelijks doof geboren worden?  Zet hij zijn kinderwens dan opzij of zoekt hij andere oplossingen?

Credits:
Redactie: Niels De Vos, Annelies De Nil en Maite Goossens
Montage: Niels De Vos
Sounddesign: Sigert De Jean

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.