All Episodes

June 23, 2023 38 mins

Pensioen Pro In Gesprek is een maandelijkse podcast over actuele onderwerpen in de pensioensector. In elke aflevering van ongeveer een half uur gaat een redacteur van Pensioen Pro met een expert dieper in op zaken zoals de overgang naar het nieuwe stelsel, indexatiedilemma’s, governance, duurzaam beleggen en communicatie.

In deze aflevering: de verhuizing van MN Pensioenbeheer naar PGGM is zeker niet de laatste consolidatie onder pensioenuitvoerders, verwacht MN-topman Frits van Bruggen. ‘Het ligt zó voor de hand schaal te creëren.’

Van Bruggen zegt in deze podcast dat het idee om het pensioenbedrijf van MN, inclusief alle medewerkers, onder te brengen bij PGGM van MN zelf kwam. En niet van de twee andere betrokken partijen PGGM en PMT. 

De topman vertelt verder hoe het opdoeken van bijna de helft van MN past bij de strategie van het bedrijf en welke impact de aanstaande verhuizing naar PGGM heeft op MN-medewerkers. Ook legt de topman uit waarom hij niet blij was met de kop boven het FD-artikel over de nieuwe constructie, welke toekomst hij voorziet voor MN en welke rol daarin voor hemzelf is weggelegd.

Doet u mee aan het Pensioen Pro podcastonderzoek? Wij zijn benieuwd wat u van onze podcasts vindt. Het kost u slechts 3 minuten en u maakt kans op een bol.com cadeaubon ter waarde van € 50,- Klik hier om de vragenlijst te starten..

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.