All Episodes

July 6, 2023 31 mins

Mie har besøk av Bokklubbens redaktører Erlend, Bente og Runhild i studio for en lesesirkel-episode om boka Hvis det skulle komme et menneske av Thomas Korsgaard.

NB: Denne episoden er laget for deg som har lest boka. Vi kommer til å røpe både handling og slutt, så har du ikke lest enda så anbefaler vi at du gjør det, og kommer tilbake til denne episoden når du har lest.

Om forfatteren:

Thomas Korsgaard er et nytt stjerneskudd på den danske litteraturhimmelen. Han debuterte som 21-åring med romanen Hvis det skulle komme et menneske, om den unge gutten Tue som vokser opp på en gård på Jylland i Danmark. Boka er en del av en oppvekst-trilogi fra et samfunnslag man sjeldent hører fra i litteraturen, og forfatteren har innrømmet at boka er delvis selvbiografisk.

----

I denne podkasten snakker vi om bøker og lesing, i håp om å inspirere deg til å legge fra deg telefonen og plukke opp ei bok. 

Bli medlem i Bokklubben du også.

Bøkene vi snakker om finner du alltid på bokklubben.no.    

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.