All Episodes

March 4, 2024 107 mins

A karcsúság egyenlő az egészséggel? Mennyire fontos a testkép egy egészséges ember önértékelésében? Hol kezdődik az egyén felelőssége? Vannak-e jó és rossz ételek? Ki teremti a testideálokat, amit olyannyira szeretnénk elérni, hogy akár felesleges dolgokat is vásárolunk a cél érdekében? Tényleg a férfiak nyomasztják a nőket azzal, hogyan kell kinézni? Hol húzódik a dietetikusok kompetenciája az evészavarok kezelésében

Ildikó pszichológus és dietetikus, így egyszerre több oldalról is meg tudja közelíteni ezeket a fenti, nagyon komplex kérdéseket! Introvertált ember, így nem szokott szerepléseket vállalni, nem szereti a konfliktusokat, így kifejezetten értékes, hogy elfogadta a meghívást. Olyan szakember, akinek nagy gyakorlati tapasztalata és alázatos szakmai felfogása érték lehet bárkinek, aki tanulni szeretne, vagy megérteni saját magát. 

Kohlné Dr. Papp Ildikó: pszichológus, dietetikus

A felvétel 2024. február 23-án készült 

Csak ha érdekel Facebook: https://www.facebook.com/csakhaerdekel

Csak ha érdekel Instagram: https://www.instagram.com/csakhaerdekel/

Leindler Milán Facebook: https://www.facebook.com/LeindlerMilanHivatalos

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.