All Episodes

February 23, 2024 24 mins

Vi taler rigtig meget om, at ny teknologi og innovation skal hjælpe os med at løse klimakrisen. På den ene side får politikerne tit skudt i skoen, at når man efterlyser nye teknologiske løsninger, så er det en måde at skyde problemet til ”hjørne”; men samtidig kan der være steder, hvor ny teknologi faktisk kan hjælpe den grønne omstilling.

 

I denne episode undersøger vi, hvilken rolle teknologi spiller i forhold til at løse klimakrisen – og hvilken rolle teknologien vil spille i fremtiden? Er teknologi en løsning på alle vores klimaudfordringer?

 

Vi taler med Rasmus Mikkelsen, der er projektleder i Teknologirådet. Han fortæller bla. om forskningsprojektet LESGO, der handler om at udvikle en effektiv og bæredygtig lagringskilde til vedvarende strøm. Lyt med.

 

Gæst: Rasmus Mikkelsen, projektleder i Teknologirådet. Rasmus er projektleder på projektet LESGO, der er et multinationalt samarbejde om at udvikle teknologi til lagring af grøn energi. 

Læs mere om LESGO-projektet her: https://tekno.dk/project/lesgo/

 

Vært: Tue Sørensen.

Tilrettelæggelse: Nicolai Zwinge og Tue Sørensen

Redaktør: Hermine Donceel

 

Green Deal Podcast er produceret af podPeople i samarbejde med Aloud Media for Euranet Plus.

 

Find alle episoder her: https://greendealdk.podbean.eu

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.