All Episodes

March 5, 2024 98 mins

Risk je zisk! Pomôže prispatým Devils výmena trenéra Lindyho Ruffa týždeň pred uzávierkou prestupov a nie je osembodová strata na play-off priveľké sústo aj pre Travisa Greena? Prečo je Chris Tanev ideálnou posilou pre Dallas Stars a ako z toho môžu benefitovať práve Devils? Neobetovalo Toronto až príliš za získanie beka Iľju Ljubuškina a je naozaj tým, čo potrebovali do obrany? Mohol by Jake Guentzel nahradiť Marka Stonea vo Vegas a prečo by ho Golden Knights mali chcieť priviesť do tímu? Bude Edmonton hľadať ešte posilu do útoku a ako do ich plánu zapadá Pavel Bučnevič z Blues? Je Boone Jenner prioritným cieľom pre Boston v trade deadlajne a prečo Bruins nutne potrebujú ďalšieho centra? A ako by mohol Frank Vatrano pomôcť Rangers vyriešiť ich problémy v ofenzíve?

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.