All Episodes

April 10, 2024 98 mins

Sezóna nie je stratená, kým nie je dohrané. Dotiahne Patrick Roy vo svojej prvej sezóne na Long Islande Ostrovanov do play-off a akú zásluhu na tom bude mať vynikajúco chytajúci Semjon Varlamov? Ako Ovečkin prekonal rekord Mikea Gartnera v počte 30-gólových sezón a budú sa Caps spoliehať hlavne na jeho mušku v boji o play-off? Zabojuje 40-gólový Crosby o poslednú šancu zahrať si v play-off a ako pomohla náhrada za Guentzela oživiť hru Jevgenija Malkina? Prečo došiel Philadelphii vo finiši dych a je za tým strata Cartera Harta alebo nesie svoj podiel viny aj tréner John Tortorella? Prečo je prvý hetrik Juraja Slafkovského v NHL výnimočný a dosiahne na 20-gólovú hranicu? Aké šance uplatniť sa v Minnesote má slovenský gólman Samuel Hlavaj a prečo by sme sa z jeho nováčikovského kontraktu v NHL mali tešiť? 

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.