All Episodes

April 17, 2024 97 mins

Karty sú rozdané. Ako Washington prekĺzol do play-off na poslednú chvíľu a má šancu uspieť proti víťazovi základnej časti? Prečo čísla hovoria v prvom kole play-off viac v prospech Bostonu a bude pre Toronto achyllovou pätou post brankára? Skončia Islanders cestu za pohárom opäť na Caroline a ako to môže zmeniť Varlamov? Je Dallas horúcim favoritom na Stanleyho pohár a prečo by im pomohlo vyhnúť sa v prvom kole tímu z Vegas? Bude Winnipeg nad sily Colorada a čo bude rozhodujúcim faktorom v tejto sérii? Hrá Vancouver príliš profesorský hokej na play-off a môžu to zmeniť Zadorov a Lindholm? Ako sa McDavid priblížil k najväčším legendám NHL a mal by chcieť opäť Kings za súpera v prvom kole? Prečo bude Jeremy Lauzon silnou zbraňou Nashvillu v play-off? Ako Buffalo prišlo v osobe Dona Granata o siedmeho trénera za 13 sezón a doplatila Ottawa v tejto sezóne na nedisciplinovanosť svojich hráčov? A prečo si Seattle nemusí robiť ťažkú hlavu z neúspešnej sezóny? 

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.