All Episodes

September 22, 2023 27 mins

„Ja som mal cestou taký moment, že už na Pezinskej babe som to chcel vzdať.“

 

Jozef Jurčišin-Kukľa je herec, zdravotný klaun a pedagóg. V Podnoske rozprával najmä o jeho koníčku - horskej turistike, ktorej sa venuje už 21 rokov. V lete bol  na pár dní súčasťou výpravy Cesty hrdinov SNP, ktorú organizovali jeho kamarát Jožko a  brat Marián. Dozviete sa, aké dobrodružstvá zažili, ako dopadlo ich stretnutie s medveďom, ako im pomáhal na ceste humor a prečo sa rozhodli svoju osobnú výzvu - zdolať 770 kilometrovú turistickú magistrálu naprieč Slovenskom -  spojiť s darcovskou výzvou pre Červený nos. A keďže aktuálne hľadáme do združenia nových zdravotných klaunov, Jozef zaspomínal aj na to, ako vyzeralo jeho prijatie do nášho tímu zdravotných klaunov.

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.