All Episodes

August 16, 2023 6 mins

Många är rädda för klichéer, vilket får till följd att de till slut inte kan skriva någonting av rädsla för att vara opersonlig. Eller så skriver de helt obegripliga texter i ett desperat försök för att bli 100 procent originell.

Men tänk på att det finns en styrka i klichéerna, schablonerna, myterna, sagorna, ja, i alla texter som har berättats förut.

Du kommer alltid att hamna i klichéer. Och du kommer att göra något personligt av dem eftersom du är du, med dina erfarenheter och ditt sätt att se världen.

Istället för att vara rädd för klichén – sök upp den och bänd, böj, bråka med den!

Jag har jobbat som romanförfattare och romancoach i flera år. Många av mina kursdeltagare lever nu på sitt författarskap. Följ mina råd och ta nästa steg i ditt romanskrivande.

Vill du kontakta mig? Mejla till canalcarstensen(snabel-a)gmail.com

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.