All Episodes

September 9, 2022 60 mins

H Ελλάδα προκρίθηκε στα νοκ άουτ του Ευρωμπάσκετ και ταξίδεψε στο Βερολίνο με όνειρα χίλια και πρώτο σκόπελο την Τσεχία.

Πώς αναδείχθηκαν σε κακό δαίμονα της «γαλανόλευκης» ο Σατοράνσκι και η παρέα του; Μάρκος Χάννα και Γιάννης Αλυσανδράτος επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sports Journeys, επιδαψιλεύουν την προσπάθεια της Ελλάδας στην πρώτη φάση και απαντούν στο προαιώνιο ερώτημα!

Πώς θα πετύχει η Επίσημη Αγαπημένη; Έφτασε η ώρα να επιστρέψει στη ζώνη των μεταλλίων, μένοντας συνεπής στο ραντεβού με τα μετάλλια για πρώτη φορά μετά το 2009 και την Πολωνία;

Οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό, αλλά και τα υπόλοιπα οκτώ ζευγάρια της φάσης των «16» μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Και φυσικά, δεν θα λείψουν και οι πάντα… έγκυρες και έγκαιρες προβλέψεις των δύο!

Μαζί και η μεγάλη μάχη για τον MVP και τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά, εκεί όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Λούκα Ντόντσιτς προσπαθούν να... επισκιάσουν τον Νίκο Γκάλη!

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.