All Episodes

October 4, 2022 67 mins

Μετρώντας αντίστροφα για το τζάμπολ στην Ευρωλίγκα, ο Νίκος Κοτσαρίνης προσγειώνεται στη γιάφκα των Βορείων Προαστίων για ένα ανατρεπτικό επεισόδιο. Οι δεκαοχτώ μονομάχοι μπαίνουν στην αρένα ενισχυμένοι στην πιο ανταγωνιστική κανονική περίοδο όλων των εποχών.

Από το πάρτι δεν θα λείψουν οι «αιώνιοι», αναζητώντας το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να βρεθεί κοντά στην πρώτη οκτάδα, επιστρέφοντας στο κορυφαίο επίπεδο; Ποιος από τους τρεις το πιστεύει και ποιοι κράτησαν επιφυλάξεις;

Ο Ολυμπιακός που παρέμεινε στο… ίσον. Αρκεί για να βρεθεί ξανά στο Final 4; Οι διαφωνίες συνεχίστηκαν σε ό,τι αφορά τους οκτώ που μοιάζει να βρίσκονται ένα βήμα πιο πάνω από τους υπόλοιπους, αφού κάποιος αποφάσισε να αφήσει εκτός τη… Μονακό, προσθέτοντας τους «νέους» στη διοργάνωση!

Ακούστε το preview για την Ευρωλίγκα που ξεκινά και μαζί τις προβλέψεις των Νίκου Κοτσαρίνη, Μάρκου Χάννα και Γιάννη Αλυσανδράτου για οκτάδα, τελευταία θέση και κατάκτηση!

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.