All Episodes

December 16, 2022 47 mins

Μπαίνει στο στούντιο μαζί μας, μόνο στα μεγάλα ματς. Σε κείνα που γράφουν ιστορία. Μετά τον τελικό του Euro, ο Νίκος Τσούκας μάς συντρόφευσε στο preview του Αργεντινή – Γαλλία, που θα κλείσει το Μουντιάλ 2022.

Και μάλιστα, ήρθε απολύτως προετοιμασμένος. Στις σημειώσεις του, πέρα από τα τρομακτικά νούμερα που συνοδεύουν τον Λιονέλ Μέσι, έφερε… σημάδια. Οιωνούς που φέρνουν την Αργεντινή στην κορυφή του κόσμου, μετά από τέσσερις δεκαετίες.

Γιατί οι πλανήτες εναρμονίστηκαν και το ξέρω. Γιατί στην κουβέντα, κατάφερε να εμπλέξει τον Τομ Κρουζ και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Τα υπόλοιπα, τα έχει ήδη γράψει στο blog του για τον τελικό του Μουντιάλ.

Συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε, αλλά πάνω απ’ όλα, απολαύσαμε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που θα μείνει στην ιστορία -και- για θετικούς λόγους. Τώρα μετά από 62 παιχνίδια, περιμένουμε την ενθρόνιση του νέου «βασιλιά».

Θα κατακτήσει ο Λιονέλ Μέσι το «Άγιο Δισκοπότηρο» του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ή στα 24, ο Εμπαπέ θα βάλει δεύτερο στη… βιτρίνα της καριέρας του; Μαζί, διαλέξαμε τον MVP του τουρνουά, την στιγμή που θα μας μείνει χαραγμένη στη μνήμη, ενώ ο Γιάννης Αλυσανδράτος κράτησε και τρία κουιζάκια για το τέλος.

Πριν τη σέντρα του τελικού, απολαύστε ένα επεισόδιο με όσα ζήσαμε, όσα είδαμε κι όσα περιμένουμε να δούμε μέχρι το φινάλε στο Κατάρ.

ΥΓ1: Το ντοκιμαντέρ του Netflix στο οποίο αναφέρθηκε ο Μάρκος Χάννα, θα το βρείτε εδώ:

https://www.netflix.com/title/81580687

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.