All Episodes

April 22, 2023 61 mins

Τα playoffs της Euroleague έχουν τζάμπολ την προσεχή Τρίτη και το Sports Journeys πιστό στο ραντεβού του με το μπασκετικό κοινό, ετοίμασε ταξιδάκι για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Αυτή την εβδομάδα συνταξιδιώτης του Μάρκου Χάννα και του Γιάννη Αλυσανδράτου, ο Νίκος Κοτσαρίνης.

Τελικά το αντάμωμα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε είναι καλό ή κακό; Ο Σάσα Βεζένκοφ ή ο Μάρκο Γκούντουριτς θα πάρουν τον τίτλο του MVP της σειράς σύμφωνα με τον καλεσμένο μας; Η περιφέρεια που θα παίξει ρόλο και η ρακέτα των αμφιβολιών! Οι απαντήσεις και η ανάλυση των δεδομένων, για τις ομάδες που παίζουν τα ρέστα τους σε δύο εβδομάδες!

Τελικά η εμπειρία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορεί να υπερκεράσει την ικανότητα και το «βάθος» της Ρεάλ του Τσους Ματέο. Η δύναμη της έδρας που θα κρίνει το αμφίρροπο σταύρωμα Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο ξεκάθαρος φαβοριτισμός της Μπαρτσελόνα.

Μαζί, μοίρασαν και τα βραβεία της χρονιάς, συμφώνησαν σε αρκετά και… πλακώθηκαν στα υπόλοιπα, σ’ ένα επεισόδιο πρελούδιο των playoffs της Euroleague!

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.