All Episodes

February 20, 2024 31 mins

Σημείωση: Αν θέλεις να στηρίξεις αυτό το ανεξάρτητο podcast, μπορείς να το κάνεις από εδώ.

___

Εσένα τι σε προβληματίζει περισσότερο αυτήν την περίοδο;

Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνω να κάνω, είναι το να συζητώ μαζί σας. Χαίρομαι πολύ να απαντώ ερωτήσεις, να δίνω συμβουλές και να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ.

Αυτό βέβαια γίνεται όλο και πιο δύσκολο όσο περνάει ο καιρός, καθώς τα μηνύματά σας αυξάνονται. Ένας τρόπος για να το αντιπαρέλθω είναι η ομαδική κλήση που κάνουμε κάθε μήνα με τα μέλη του συνδρομητικού προγράμματος ABC. Αν είσαι ήδη μέλος, πιθανότατα έχεις συμμετάσχει και ξέρεις για τι μιλάω.

Αν δεν είσαι μέλος, σκέψου το ενδεχόμενο να γίνεις. Το ABC είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να σε υποστηρίξω στην ανάπτυξή σου, και παράλληλα να υποστηρίξεις κι εσύ τη δουλειά μου. 

Από την άλλη, αποφάσισα να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας και από το podcast. Πριν λίγο καιρό ανακοίνωσα ότι θα απαντάμε στον αέρα και τα δικά σου ερωτήματα. Αυτό το επεισόδιο, λοιπόν, είναι αφιερωμένο σε κάποια από τα ερωτήματα που μου στείλατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα.

Έχε στο νου ότι άλλοτε θα τα απαντάω μόνη μου και άλλοτε μαζί με κάποιον καλεσμένο ή, ανάλογα με το θέμα, θα ζητώ τη συνδρομή κάποιου ειδικού για να είναι η απάντηση όσο πιο εμπεριστατωμένη γίνεται.

Εάν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις κι εσύ με το δικό σου ερώτημα, μείνε μαζί μου μέχρι το τέλος και θα μάθεις τον τρόπο.

Για αυτό το επεισόδιο έχω διαλέξει 4 από τις δικές σας επιστολές και είναι και 4 πολύ ενδιαφέρουσες!

Καλή ακρόαση!

Επιπλέον σχετικό υλικό:

 

Τις σημειώσεις του επεισοδίου θα τις βρεις εδώ.

 

Original Podcast Music & Audio Engineering by Alkis K.

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.