All Episodes

September 20, 2022 69 mins
Veel hoogbegaafde volwassenen komen er via de hoogbegaafdheid van hun kinderen achter dat de appel wellicht niet heel ver van de boom valt. Als je kind hoogbegaafd blijkt te zijn, ben je als ouder ben je vaak geneigd om de focus op je kind te leggen. In dit gesprek bespreek ik met Rianne van de Ven waarom het goed kan zijn om als volwassene ook je eigen intense reis door te maken.

Rianne van de Ven is Coach voor hoogbegaafde volwassenen. Daarnaast is zij auteur van het boek “Hoogbegaafdheid in praktijk”, docent, trainer, spreker over hoogbegaafdheid bij volwassenen. Naast haar eigen coachingspraktijk is zij ook eigenaar van Hoogbegaafd in Bedrijf, waar ze met 20 collega’s coaching en re-integratiediensten biedt voor hoogbegaafden in relatie tot werk. Ze was ruim 7 jaar de voorzitter van het IHBV, het instituut hoogbegaafdheid volwassenen. Inmiddels heeft ze dat stokje overgedragen maar is ze als expert nog steeds aan de stichting verbonden.

Voor meer informatie over Rianne kun je terecht op www.riannevdven.nl.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.