All Episodes

August 24, 2021 54 mins
I sidste episode af Forfængelighedens Århundrede er Olivia nået til et svært sted på sin rejse ind i forfængelighedens verden. Hun har brug for at finde en mening med de sociale medier, for det er helt tydeligt en platform, der er kommet for at blive. Men kan vi bruge dem uden at skade os selv? Behøver det hele at handle om forfængelighed og selviscenesættelse? Olivia dykker ned i forfængelighedens natur sammen med sociolog Niels Ulrik Sørensen fra Center for Ungdomsforskning. Kan man bruge opmærksomheden på de sociale medier til at opnå store ting?
Og så tager Olivia til Københavns Universitet, hvor studerende brugte memes som politisk ”våben” under en studenterblokade.

Medvirkende: Niels Ulrik Sørensen, sociolog, Center for Ungdomsforskning. Ditte Sørensen og Rebecca Matthies, studerende ved Københavns Universitet.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.