All Episodes

April 11, 2023 62 mins
Vejen til toppen af topscorerlisten har ikke altid været snurrelige for Patrick Mortensen. Efter den tidlige Superliga-debut for Brøndby bød fodboldtilværelsen på nedrykning med Lyngby, en tur i Første Division og et ophold i norsk fodbold. I januar 2019 valgte AGF så at hente ham hjem til Danmark og siden er han både blevet anfører i klubben og har bombet mål ind på stribe.

I denne sæson jagter han Superliga-topscorertitlen og samtidig er Morten ’Duncan’ Rasmussens all-time scoringsrekord for AGF inde for rækkevidde. I podcasten fortæller han om arbejdet med den mentale del af spillet, direkte dueller om europæisk fodbold og hvordan en knægt fra Amager ender som topscorer i Århus.

Podcasten er optaget d. 6. marts 2023 og indeholder referencer til aktuelle kampe fra optagelsestidspunktet.

’Graulund I Dybden’ udgives af Oddset fra Danske Licens Spil. Husk, at man skal være min. 18 år og spille med omtanke. Har du brug for hjælp til spilafhængighed, så kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet eller udeluk dig via ROFUS. Regler og vilkår gælder.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.