All Episodes

May 30, 2023 72 mins
Steffen Højer har selv svært ved at få øje på sine spidskompetencer som spiller, men alligevel indtager han femtepladsen på Superligaens all time-topscorerliste. Målene blev sat ind over 13 sæsoner for henholdsvis Aab, OB og hjerteklubben Viborg, men det blev også til en ultrakort afstikker til Italien og et forbudt skifte til FC Midtjylland, før man overhovedet vidste, at man skulle hade dem som Viborg-mand.

I denne episode fortæller Steffen Højer også om de tre gyldne sæsoner i OB, hans ene landskamp mod Sverige og den hårde trænerskæbne i Viborg, hvor det endte med en fyreseddel. Derudover runder han resten af spillerkarrierens op- og nedture og jobbet som U21-landstræner, hvor målet er en slutrunde og at udvikle spillere til A-landsholdet.

’Graulund I Dybden’ udgives af Oddset fra Danske Licens Spil. Husk, at man skal være min. 18 år og spille med omtanke. Har du brug for hjælp til spilafhængighed, så kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet eller udeluk dig via ROFUS. Regler og vilkår gælder.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.