All Episodes

September 22, 2023 24 mins
Op 20 september 2023 stelde Katrien Dierick haar nieuwe roman voor, Alles voor mij, in LDC De Maretak, Aalst.

Wanneer Elise haar geliefde vraagt te vertrekken, doet hij dat tot haar verbazing meteen. Omdat ze geen zin heeft in de nieuwsgierige vragen van haar omgeving, verzint ze de smoes dat Alexander alweer op zakenreis moet. Maar dan blijkt dat hij echt verdwenen is. Waar is Alexander?

Alles voor mij is een psychologische thriller, een spannend verhaal boordevol intriges. Hoe ver zou jij gaan voor de liefde?

Op deze registratie van de boekvoorstelling hoort u Stefaan Van Laere van uitgeverij Partizaan een welkomstwoord uitspreken. Vervolgens wordt de auteur geïnterviewd door Patrick Bernauw, die behalve schrijver ook docent creatief schrijven is aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst, waar Katrien eerder al aan haar prozadebuut werkte, en zich nu bekwaamt in de poëzie. Ten slotte lezen Katrien en Patrick enkele fragmenten voor uit het boek. De muziek is van Fernand Bernauw.

Het boek kan besteld worden in iedere plaatselijke of online boekhandel aan 22,50 euro... of bij de auteur (+ verzendkosten). Alle info: katrien.dierick@gmail.com
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.