All Episodes

September 13, 2023 78 mins
Tarvi Karpa teadis juba varakult, et tahab oma elu pühendada toiduvalmistamisele. Nii läkski ta pärast põhikooli lõppu Kose Teeninduskooli kokaks õppima. Ometi jõudis ta ligi 16 aastaga toitlustussektoris -- 6 aastat peakokana -- tõdemusele, et perekondlik tasakaal ja vaimne ning füüsiline tervis ei pea valule vastu ning aeg on muutuseks. Viimased poolteist aastat on ta töötanud hoopistükkis logistika valdkonnas, kokkamisest on aga saanud nauditav hobi, mis samas ka raha sisse toob. Räägime 12-tunnistest vahetustest, toitlustusvaldkonna riigihangetest, sõbraliku õhkkonna olulisusest, inimeste lugemisest, menüü koostamisest, moppimisest ja suusatamisest ning teoretiseerime selle üle, miks mõnel pool õhtul omletti ei saa tellida.

Tarvi toidutegemisi saab jälgida (ja ka tellida) siit: https://facebook.com/lihadotseahjust

Kes tegid?
Külaline: Tarvi Karpa
Saatejuht: Kristjan Karmo (Must Post)
Operaator: Sten Ottep (Must Post)
Kujundus: Koidu Vest (Niisiis)
Helikujundus: Pille Piir (Must Post)
Produtsent: Gert Kasak (Must Post)
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.