All Episodes

July 21, 2021 26 mins
Efter tvangsnedrykningen til Københavnsserien var der reelt kun en vej – det var op.

I syvende del af podcastserien Lorteklub dykker vært Tom Carstensen ned i, hvordan man siden konkurs nummer 2 har kæmpet sig tilbage til den tredjebedste række.

Her har fansene spillet en stor rolle, for deres støtte har betydet de bedste tilskuertal i alle rækkerne – og forskrækket mere end en enkelt frivillig i de lavere rækker, der i den grad fik travlt ved fadølshanen, når op mod hundredevis af temmelig tørstige fans fra Københavns Sydhavn pludselig mødte op på små klubbers anlæg. Du kan også høre om, hvordan fansene i den forbindelse hurtigt udviklede en vane med at rydde op efter sig selv på udebane, da de små klubber, de besøgte slet ikke var gearet til den slags antal udefans.

Du kommer med til den sidste hjemmekamp i 2020/2021-sæsonen, hvor Frem kan redde sig overlevelse i 2. division. Det kræver en sejr over de københavnske rivaler fra B93.

---------------------------

Lorteklub dykker ned i, hvordan fodbold kan være en ulykkelig kærlighed. Men stadig en kærlighed, man ikke kan slippe.

Det er med udgangspunkt i kultklubben Boldklubben Frem, der fra at være i toppen af dansk fodbold ikke en - men to gange - blev ramt af horrible konkurser.

Vært og tilrettelægger er Tom Carstensen, der har dækket fodboldkultur i både bogform, i artikler og på TV og radio gennem snart 20 år og bruges ofte som ekspert på fankultur i danske medier.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.