All Episodes

December 2, 2022 27 mins
Mikä ikä? -podcastin kuudennessa jaksossa keskustellaan aiheesta Oma koti kullan kallis. Oma koti on tärkeä ja merkityksellinen paikka. Moni ikäihminen haluaakin asua kotonaan mahdollisimman pitkään. Tämä on myös kansallinen tavoite, että iäkkäät ihmiset voivat asua kotona ja saada sinne tarvitsemansa palvelut.

Ennakoimalla ikääntymisen mukanaan tuomia toimintakyvyn haasteita, asuminen voi usein jatkua ikäystävällisesti omassa kodissa hyvinkin pitkään. Kotona asumisen tueksi on saatavilla monenlaista apua ja tukea. Kodin arkea voidaan tukea nykyisin myös teknologian avulla, esimerkiksi turvapuhelimella, kulunvalvontalaitteilla tai lääkeautomaatilla.
Ilona Pietarisen vieraina kotona asumisesta ovat keskustelemassa ovat Siun soten kotihoidosta palveluvastaava Leena Ilvonen ja arjen tukipalveluista turvateknologiasta vastaava Aleksi Kaasinen.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.