All Episodes

January 9, 2023 48 mins
Astrid fortæller om hvordan hun kom igennem den voldsomme angst efter at have mistet sin søn.

Når man har mistet er angsten desværre en del af sorgen og angsten kan tag magten helt fra en, men der er noget du kan gøre. Både Astrid og jeg kommer med nogle af vores egen erfaringer og hvad der har virket for os.


Når vi fx bruger scanninger til at berolig angsten kan vi også miste kontakten til vores krop og egen intuition. Vi bliver nødt til at lære at lytte til os selv og hvad vi har brug for. Det er den bedste måde at berolig din egen krop og mærke kontakten til dit barn.


Vi taler også om at du ikke kan redde dig selv fra smerte ved at holde din kærlighed væk fra det nye barn der vokser i din mave efter tidligere tab. Hvis du vover at elske det barn du bærer, skaber du bedre livsbetingelser for dit barn, og hvis du skulle miste igen, vil sorgen måske blive lettere at bearbejde.


Vi taler om hvordan vi ærer vores krop og giver den det, kroppen har brug for og hvordan du øger Oxytocin som er et hormon som findes naturligt i kroppen. Oxytocin giver en følelse af lykke og velvære.


Derudover fortæller Astrid mere om hvordan mother blessing har hjulpet hende på vej og så går vi i dybden med hvad en Doula kan hjælpe en familie med, når de har mistet.



Hør også Podcaat https://www.spreaker.com/user/15529858/charlottehejehasse-skrivmindetilive
Her finder du Astridhttps://enandenstart.dk/www.mistetspaedbarn.dkwww. danskdoulainstitut.dk

https://www.foedselshjaelpen.dk/
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.