All Episodes

June 28, 2022 47 mins
I denne episode skal du møde Frederikke som opdager hun er gravid og kun få timer efter bliver indlagt med en graviditet udenfor livmoderen.

Efter en operation hvor Frederikke får fjernet noget af sin livmoder, oplevede hun at blive overvældet af følelser som "er jeg kvinde nok" og angsten for om hun kunne gennemføre en graviditet.

Frederikke fortæller hvordan hun arbejdet med chokket, sorgen og at genfinde sin krop efter en operationen. Hvordan det at tegne sin livmoder kan være en den del af helingen.

Frederikke havde en god chef som var en støtte i hendes tab. Men selv om Frederikke møder venlighed oplever hun skam over at sørge over en "kun" 6 uger gammel graviditet. Frederikkes hukommelsesbesvær med at huske hendes forløb, er et godt billede på at det ikke handler om uger men om tilknytning til barnet og det traume der opstår når vi oplever noget voldsomt som vi ikke kan slippe væk fra eller handle os ud af.

Der er to afsnit, da vi slet ikke kunne stoppe med at tale sammen så lyt med i morgen hvor andet afsnit udkommer.

God lytte oplevelse.

Kan du lide det du høre så giv mig meget gerne en anmeldes på Itunes, så endnu flere kan finde podcasten RAMT. Det kan du gøre her - https://podcasts.apple.com/dk/podcast/ramt/id1592302695?l=da

Vil du gerne høre mere fra mig så tilmeld dig mit nyhedsbrev og være den først der får besked om nye grupper og workshop. https://karenkrognielsen.dk/podcast/
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.