All Episodes

July 5, 2022 19 mins
YOGA OG SUKKER!

I dagens episode taler jeg ind i hvad yoga har gjort for mig og den modstand jeg generelt har med ting der er trendy. Jeg taler om en afhængighed af sukker – det at trøste sig med sukker og hvor trangen er kommet fra.

Jeg kommer ind på et meget sårbar emne omkring incest og det at få penge for at tie stille. At jeg brugte pengene på at købe slik så jeg kunne dulme ubehaget.

Jeg taler ind i hvordan jeg med små skridt har vendt min krop fra at spise for meget sukker og til at spise mere sundt. Jeg tror ikke jeg havde kunnet afvende min krop til sukkertrangen og afhængigheden hvis jeg ikke var gået på opdagelse i årsagen bag. Jeg har en overbevisning om, at det har hjulpet mig til at sige farvel til store mængder af sukker.

Noget af det der stod klart på et tidspunkt ifht hvor meget ting fylder eller ikke fylder i vores kroppe – var da jeg arbejde på et gods og fik økologisk kødkvæg på tallerkenen. Min kæreste og jeg kunne tilsammen blive mæt af 125 g kød. Det var mindblowing og fuldstændig absurd at tænke sig.

Jeg er røget med på bølgen – og selvom jeg havde svoret for mig selv, at jeg aldrig skulle hverken dyrke eller spise noget der er IN eller TRENDY – er jeg hoppet i med begge ben og jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg har gjort noget godt for mig selv – for samfundet og naturen.

Jeg er omsider vågnet af min søvn – kommet tilbage til bevidsthed - ved at stå ved mig selv og gøre noget godt for mig. Jeg har inden for en 2 årig periode sagt en fast stilling op 2 gange og alligevel er døren stadig åben.

Jeg sidestiller selvindsigt med at gå til gymnastisk – vi er fantastisk gode til at dyrke motion for kroppen – og knap så bevidste om også at få trænet hjernen. At få nuanceret tingene fra hinanden og se de forskellige poler i vores liv. Hvad er sandt for os som mennesker? Hvad går vi måske at bilder os selv og hinanden ind?

Jeg er glad, taknemmelig og stolt over, at jeg har taget et bevidst valg i mit eget liv – til at blive en gladere, sundere og renere udgave af mig selv.


⭐BE HAPPY BE BRIGHT BE YOU ⭐

Er du nysgerrig på hvem jeg er, eller har spørgsmål er du velkommen til at følge De Stille Stemmer på Instagram: https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1d3t09s2h89wq&utm_content=nahuo1z eller skriv til min mail på: stillestemmer@gmail.com Din Vært: Gitte Vestergaard
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.