All Episodes

August 16, 2022 12 mins
FYRET

Jeg har altid troet jeg ikke var god nok – at jeg en dag ville blive afsløret i en kæmpe løgn – fordi jeg ikke havde været reel ved min ansættelsen. Jeg har haft nogle enormt højde standarder til mig selv – for ikke at komme til at fejle – for at der ikke blev sat finger på noget af det jeg lavede.

Jeg har gået i en konstant frygt for at jeg aldrig blev god nok – uanset hvor meget jeg prøvede. Jeg er heldigvis blevet klogere – det har blot taget så enormt mange år. Det har været en kæmpe læring og den positive del af historie er, at jeg aldrig har været bange for skulle noget nyt. At springe ud i noget – for jeg skulle jo nok vise, at det kunne jeg godt. Jeg har lært enorm mange nye ting og gået nysgerrigt til værks på nye udfordringer. Der har aldrig været en opgave der ikke kunne løses.

Nu er jeg ikke bange for at blive fyret – jeg ved hvad jeg kan og hvad jeg står for. Frygten er ikke længere den daglige følgesvend.


Er du nysgerrig på hvem jeg er, eller har spørgsmål er du velkommen til at følge De Stille Stemmer på Instagram:
https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1d3t09s2h89wq&utm_content=nahuo1z
eller skriv til min mail på: stillestemmer@gmail.com

Din Vært: Gitte Vestergaard
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.