All Episodes

May 10, 2021 46 mins
Gæst i anden time af Svar fra næste generation er Theresa Scavenius, der er klimapolitisk forsker ved Aalborg Universitet København. I panelet sidder Levi Coermann Nygaard og Theodora Lyng Jensen, der begge går på Akademiet for samfundsengagerede unge. Theresa Scavenius vil gerne vide, hvad panelet synes, den bedste måde er at bekæmpe klimaforandringerne på, og om de har opgivet politik. Theresa Scavenius vil også gerne vide, om panelet synes, at politikerne giver unge en fair chance for at leve det liv, de gerne vil leve, og hvordan Levi og Theodora ser sammenhængen mellem klimakrisen og samfundets andre kriser. Theresa Scavenius spørger også, om panelet ser sig selv som forbrugere eller som borgere i et demokrati.

I debatprogrammet Svar fra næste generation lader vi politikere, direktører, iværksættere og meningsdannere møde næste generation af samfundsaktører. Vi giver personer med magt eller indflydelse mulighed for at få viden om unge inden for deres felt og giver dem plads til at stille undrende og nysgerrige spørgsmål til programmets panel – et panel bestående af unge projektmagere, der laver alt fra podcasts, eventplatforme og kampagner.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.