All Episodes

January 14, 2022 57 mins
İnovasyon Ajandası'nda Dr. Hüseyin Güler'in konukları: Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı - TTGV Xnovate Programı Uzman Yardımcısı Buse Hıdıroğlu, Roketsan Teknoloji ve Yenilikçilik Sistemi Birim Yöneticisi M. Emre Yurttagül, Relimetrics, Inc. İş Geliştirme Yönetmeni Selin Kanyas

Yayında ele alınan sorular;

1-TTGV Xnovate Fellows Programı nedir ve odak noktaları nelerdir?

2-TTGV ve Xnovate programıyla nasıl tanıştınız? Sizin bu programda yer alma motivasyonunuz nelerdir?

3-Türkiye'de inovasyon lider adayı yetiştirmek kapsamında yeni bir pencere açan Fellows Programı'nın profesyonel iş yaşamında size kazandırdıkları neler oldu? ve hayatınızda neler değişti?

4-Dönem 1 ve Dönem 2’den kişiler olarak dönemler arası etkileşim ve iletişim anlamında neler düşünüyorsunuz? Yeni gelecek 3.Dönem için neler söylemek istersiniz?

5-Fellows’un inovasyon gündeminde neler var, neler olacak? Bu topluluk içerisinde yer alarak ekosisteme nasıl katkılar sunmayı planlıyorsunuz?

6-Fellows Programı’na dahil olmak isteyen yeni Fellows adayları sürece nasıl dahil olabilirler?

7-Sizler bu süreci yaşamış bireyler olarak Xnovate Fellows Programı’na katılmak isteyenlere neler tavsiye etmek istersiniz? Fellows Programı’na dahil olmak isteyenler nereden ve nasıl başlasınlar?

Keyifli Dinlemeler!
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.