All Episodes

October 4, 2021 45 mins
Sebastian Lynggaard, manden bag Instagramprofilen Herlige Svend, kom ikke til en gymnasiefest før han gik i 3.g.

I stedet spillede han World of Warcraft. For når den fysiske verden blev for meget, så var det lettere at gå på et raid i WoW og på den måde få følelsen af, at han havde styr det hele.

Ligesom den tid, man bruger på at scrolle memes på Instagram, er tid, man i stedet kunne bruge på fysisk samvær, er gaming en måde at trække folk en lille smule længere væk fra hinanden. Eller fra at lære fysiske tricks på fodboldbanen med vennerne.

Men spørger man gamingpsykolog Jonathan Smed Iversen, så er gaming også et effektivt redskab til at lære en hel masse og udvikle kognitive færdigheder helt exceptionelt godt.

Så er det overhovedet bedre at kunne tage 100 på foden end at være en god gamer?

Sebastian Lynggaard bruger sin egen erfaring med gaming, der måske tog overhånd, i en samtale med Jonathan Smed Iversen, der prøver at forklare, hvad er det ved gaming, der gør det så sindssygt vanedannende, at den fysiske verden nærmest blegner i sammenligning.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.