All Episodes

October 11, 2021 45 mins
Når teknologien kommer helt ind i soveværelset og ind i menneskers allermest intime situationer, så bliver Sebastian Lynggaard bekymret.

Han er manden bag Instagramprofilen Herlige Svend. Og selvom Herlige Svends univers er uskyldigt nok, er Sebastian Lynggaard bekymret for at sætte for skærme i stedet for menneskelige relationer.

For uanset hvordan man vender og drejer det, er teknologien tit nemmere at interagerer med end rigtigt mennesker. Og der bliver kun mere af den.

Derfor får Sebastian besøg af Lucy Vittrup, der er ekspert i intimitet i en digital tid. Hun giver en status på vores evne til at være nærværende nu, hvor der konstant er mulighed for distrahering - også af Herlige Svends nuttede posts.

Kan man overhovedet være intim gennem teknologien - og hvilken forskel gør det at have sex med teknologien i stedet for et rigtigt menneske?

Lucy Vittrup mener, at fremtiden er befolket med robot-kærester, der kan opfylde vores mindste behov, både fysisk og intellektuelt. Og selvom det måske lyder fedt at slippe for at diskutere med kæresten, hvis hun i fremtiden bliver skiftet ud med en kunstig intelligens, sætter det store krav til vores medmenneskelighed, hvis vi overlader vores sexliv og vores helt nære relationer til robotterne.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.