All Episodes

February 24, 2023 24 mins
În episodul trecut am aflat cum funcționează motoarele de căutare și cum îți este indexat site-ul.
Este foarte important să înțelegi aceste fenomene digitale pentru a ști cum îți poți duce site-ul business-ului tău la cel mai înalt nivel – acesta fiind, bineînțeles, unul dintre cele mai importante elemente care contribuie la o afacere de succes.

Site-ul tău trebuie să fie, deci, pe placul motoarelor de căutare. Este necesar să le demonstrezi, în „limbajul” lor, că ești important pentru utilizatori și că le oferi informații valoroase.

Moderatoarea emisiunii The Keywords Podcast, Mirela Pascu, ne explică în detaliu în acest episod cum să împaci și motoarele de căutare, dar și utilizatorii online (care, până la urmă, sunt clienții tăi pe care vrei să îi fidelizezi sau potențiali clienți).

În acest nou episod vei afla ce este SEO Copywriting. Mai bine spus, care sunt cele mai bune practici pentru un SEO copywriting de calitate. Un SEO copywriting bun este un copywriting bun, în general. Dar care este diferența?

Nu scrii pentru motoarele de căutare. Scrii pentru oameni. Acesta este copywriting-ul. În momentul în care scrii pentru oameni și optimizezi pentru motoarele de căutare, atunci putem vorbi despre SEO Copywriting.

Pentru un conținut text de calitate, ține cont de aceste 3 aspecte importante pe viitor: 1. Oferă informații excelente
2. Scrie cât mai clar posibil
3. Creează texte plăcute la citit

Și evită aceste 2 mari greșeli de SEO Copywriting:
1. Aglomerarea de cuvinte-cheie – nu exagera cu utilizarea cuvintelor cheie pentru că textu devine iritant și obositor. Nu subestima motoarele de căutare: vor ști ce încerci să faci.
2. Adăugarea de conținut irelevant – site-ul tău are nevoie de text semnificativ, care să conteze pentru cititori. Nu te concentra doar pe optimizarea textului, pentru că astfel riști să te îndepărtezi de nevoile cititorilor.

Precum utilizatorii tăi, și Google poate să citească. Și devine din ce în ce mai bun la asta. Cum reușește și cum se întâmplă asta, mai exact?
Ascultă integral episodul și urmărește cu atenție exemplele oferite de Mirela Pascu.
După acest episod, nu îl vei mai privi pe Google la fel.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.