All Episodes

March 31, 2023 15 mins
Astăzi vom discuta despre un subiect care „arde” la momentul actual în online, mai exact vom vorbi despre scrierea articolelor. Așa cum te-am obișnuit, în această emisiune am dezbătut pe larg domeniul vast al contentului, cum să alegi cuvintele cheie în mod corect, cum să te faci iubit de Google, cum să fii fruntaș în rezultatele căutărilor.
  • Dar cum te ajută toate acestea dacă articolele tale nu sunt accesate și nu trezesc interesul cititorului?
Ei bine, nu este suficient să faci lucruri doar pentru a intra în grațiile Google pentru că el nu este cel care îți va citi articolul. Este necesar să știi cui te adresezi, ce nevoi are publicul tău, cum caută o informație și ce tip de conținut preferă.Știu, pare să fie o muncă interminabilă, iar dacă rezultatele nu sunt pe măsura celor așteptate pare că lucrezi degeaba și vrei să renunți. Prin urmare, dacă te confrunți cu asta, NU RENUNȚA, pentru că rezultatele nu vor întârzia să apară.Dacă totuși te gândești serios la acest exit, noi îți venim în ajutor cu 14 reguli și instrumente care îți vor ușura parcursul în content și vor face acest proces mai plăcut.
  • Ești pregătit? Ia-ți o foaie și un pix și hai să începem!

  1. Ajută-ți cititorul înainte de toate - este foarte ușor să pui niște informații într-un articol, fără a te gândi la nevoile cititorului și la răspunsurile pe care le așteaptă, urmând ca mai apoi să ai rezultate miraculoase; lucrurile nu merg chiar în acest fel, de aceea sfatul nostru este să te pui în postura cititorului, gândește-te cum ți-ai dori să găsești răspunsul, cum să fie formulat, poate și împărtășirea unei experiențe personale în care ai aplicat acel sfat, nimeni nu vrea teorie, așa că fii acolo pentru nevoile audienței.
  2. Scrie content care să educe - împărtășește informații utile și aplicabile pentru ca articolul tău să ajute cititorul, nu doar să vândă.
  3. Generează content care să pornească dezbateri și discuții constructive ulterior - dă-i cititorului tău de gândit pentru mai mult timp, imprimă-i informația ta pe retină pentru ca acesta să își aducă aminte de tine și să se întoarcă de fiecare dată când are o problemă.
  4. Stabilește-ți modul/vocea cu care vrei să scrii - lucrurile artificiale se recunosc de la o poștă, de aceea este necesar să FII TU atunci când scrii un articol pentru a se realiza o conexiune reală între tine și cititor.
  5. Scrie având în minte o singură persoană - nu încerca să scrii gândindu-te la un întreg grup țintă pentru că s-ar putea să te blochezi, ia-ți ca etalon o singură persoană și problema acesteia pentru a-i oferi răspunsurile mult așteptate.
  6. Folosește paragrafe scurte și cuvinte accesibile - nimeni nu vrea să citească romane sau termeni filosofici, mai ales dacă problema „arde” și are nevoie de o soluție rapidă.

  • Și un tips and tricks de final - Voice Typing te ajută să devii mai productiv și să eviți momentele de scris, șters, rescris. Acesta îți oferă posibilitatea de a scrie în timp ce îți rostești ideile, în modul acesta înțelegând mult mai bine informația pe care vrei să o transmiți.

Acestea sunt doar câteva din regulile și tool-urile pe care ți le-am prezentat în episodul de astăzi, de aceea dacă vrei să afli mai multe despre cum să faci articole de calitate te invităm să asculți întreg episodul.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.