All Episodes

March 10, 2023 13 mins
Cercetarea cuvintelor cheie relevante pentru SEO și scrierea conținutului poate fi dificilă și consumatoare de timp. Cu algoritmii în continuă schimbare, este greu să fii la curent cu cele mai recente tendințe. De aceea, Mirela Pascu este și astăzi alături de noi pentru a ne dezvălui câteva instrumente de care ne putem folosi pentru a ne întări strategia SEO. Așa cum a prezentat în episodul anterior există 3 tipuri de cuvinte cheie pe care trebuie să le abordăm diferit și care, la rândul lor au o întreagă strategie în spate care trebuie întărită și actualizată constant.

Poate suna șocant, dar Wikipedia este un izvor cu resurse inepuizabile de cuvinte cheie pe care le poți accesa de fiecare dată când ai nevoie. Aici este foarte interesant de urmărit modul în care informația este structurată în funcție e căutările noastre, însă, mai presus de această structurare, ne sunt oferite la final mai multe categorii care să înglobeze cuvântul nostru căutate și care reprezintă o altă sursă esențială de cuvinte cheie.

Un alt instrument eficient în cercetarea cuvintelor cheie este Squirrlt SPY, acesta relevând informații din interiorul afacerii concurenților noștri în ceea ce privește strategia SEO pe care o utilizează.

Alte instrumente de cerectare care sunt mult mai cunoscute de publicul larg, dar cărora nu le-au oferit o importanță deosebită pot fi:
  1. Forumurile
  2. Quora
  3. Reddit
  4. Reviewuri Amazon
  5. Twitter Deck
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.