All Episodes

March 24, 2023 8 mins
În era digitalizării, cu toții ne dorim să ne desfășurăm activitatea în mediul online, lucru datorat și pandemiei care ne-a învățat cum să ne desfășurăm activitatea din propriul birou și ne-a arătat beneficiile joburilor remote.
· Cum poți deveni creator de conținut?

Ei bine, să fii creator de conținut nu este foarte greu, toată lumea poate scrie un text, poate posta o poză sau face un story, ce este greu vine atunci când vrei să obții rezultate.

Aici intervine PSIHOLOGIA, deoarece devine un instrument esențial când vrem să ne adresăm unui public țintă. Este mai ușor să creezi un mesaj, o imagine sau un story pentru un consumator pe care îl cunoști, de la așteptări și dorințe, până la nevoi și urgențe.

Însă, pe lângă psihologie, există și o serie de reguli de bază ale unui creator de conținut pe care ți le vom prezenta în continuare:
· Scopul articolelor trebuie să fie unul educativ;
· Este nevoie să construiești o stare emoțională pozitivă sau măcar minim neutră; · Creează, între cititor și tu, scriitor, un raport de personalitate agreabilă.
· Folosește matricea de management a timpului

Tu ai auzit de matricea de management a timpului a lui Stephen Covey?

Matricea de management a timpului lui Stephen Covey și contentul, au în comun un truc psihologic. Stephen Covey, delimitează 4 secțiuni: important, neimportant, urgent și neurgent. Cititorul tău și Google își doresc să primească cea mai bună și eficientă informație, în cel mai rapid mod posibil.

Așadar, când decizi să împărtășești o informație, trebuie să deții controlul următoarelor linii directoare:
  1. Ce informație îți dorești să oferi consumatorului sau potențialului tău client;

2. In ce mod, structură și complexitate o vei redacta;
3. În care cadran emoțional se afla avatarul de cititor

Dacă și tu vrei să pornești în această lume a content-ului urmărește-ne pentru mai multe detalii pentru că noi discutăm și despre optimizarea SEO și cum să creezi o relație pe termen lung cu GOOGLE.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.