All Episodes

February 8, 2023 60 mins
Dette afsnit vil jeg kalde et særafsnit, for Torben arbejder slet ikke med IT, han arbejder med mennesker og med passion. Noget som også ligger mit hjerte nær. Torben er et vidunderligt inspirerende menneske, der giver løs af sig selv, og er virkelig skarp til at se andre mennesker. Du skal glæde dig til en lidt anden samtale end de andre, men jeg håber den også giver dig lidt ekstra dybde.

Det er faktisk næsten en terapeutisk samtale omkring drømme, hvad der holder mig tilbage og hvad Torben har lært, i jagten på passion og livsglæde.

Hvor sidste afsnit havde sæsonens længste shownotes, så er det her, de korteste, du kan bare læne dig tilbage og nyde snakken, uden at skulle finde mere viden :)

Find Torben på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/torbenlorentsen/
Passion 360 - Torbens virksomhed: https://passion360.dk

Du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/ eller sende en mail på ac@anothernerd.dk

Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb.
Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.