All Episodes

November 1, 2023 44 mins
Sååå indleder vi 2. sæson af ‘Udviklere er også mennesker’, jeg har kørt hardcore optagelse over en kortere periode, men udgivelser over en længere periode. Hvilket betyder, at der ind i mellem er referencer på tværs. Dette er sæsonens første afsnit, men ikke den første optagelse, hvilket jeg også får nævnt. Jeg har inviteret min egen underviser fra PAC (Professional Agile Coach), Mads Troels Hansen, for at tale om, ja, du gættede det nok - coaching.

Mads deler en masse gode tanker og råd, om at bruge coaching som et redskab i hverdagen, og ikke så meget kun se på det ud fra de klassiske 1-1 sessioner. Vi kommer også lidt omkring, hvor ærgerligt det er, at coaching har fået så dårligt et ry, fordi der findes nogen derude, der misbruger konceptet.

Vi kommer også ind på spændende spørgsmål, såsom er der egentlig forskel på en agil coach og en scrum master? Hvad ER en agil coach? Hvad er en agil coach, når man sammenligner med en ‘alm’ coach? Alt det, og meget mere kan du få svar på 🤓

Til reference kan du her se ICF’s (The International Coaching Federation) beskrivelse af de 8 kernekompetencer en coach bør have: https://www.icfdanmark.dk/icf-denmark/etik-kernekompentencer/
Coach er desværre ikke en beskyttet titel, hvilket gør det nemt at bare kalde sig en coach, uden man har nogen af kompetencerne..

Lyssa Adkins bog omkring Coaching Agile Teams: https://www.saxo.com/dk/coaching-agile-teams_lyssa-adkins_paperback_9780321637703

Du kan læse lidt om eksternalisering, her: https://goproces.dk/eksternalisering-og-konfliktforebyggende-adfaerd-i-praksis/

Hvis du vil med på PAC, så er det her: https://professionalagilecoach.dk
Næste hold er på Engelsk og starter i November 2023, ellers er det på dansk i Januar 2024, der stadig har et par pladser.

Find Mads her:
Hjemmeside: Madstroelshansen.dk
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/madstroelshansen/
Lean Agile Thinking Lean-agile.dk

Scrum.org , som træner/underviser

Husk, du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/

eller sende en mail på ac@anothernerd.dk

Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb.
Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.