All Episodes

January 31, 2024 40 mins
Så går vi nørd på den! Okay, igen sku 😅
Vi snakker Liberating Structures, og hvis du slet ikke kender til dem, så beklager jeg, men det her afsnit er en smuuule indforstået. Vi gik all in på den kærlighed både mig og Maryanne har, til de her vidunderlige struktur modeller ift. facilitering af workshops (og meget andet).

Maryanne giver selvfølgelig også hendes definition på Liberating Structures, med hendes egne ord, og fortæller hendes favoritter, og lidt historier fra det virkelige liv. Vi snakker også om hvilke strukturer der fungerer online, for det er desværre ikke alle, der lige så let kan oversættes til det online rum.

Maryanne kommer selvfølgelig også med et råd, hvis du aldrig har prøvet at arbejde med Liberating Structures før: så start i det små 🤓 Prøv dem af, og se hvad der sker.

Så start her, hvis det hele er nyt for dig, ellers lister jeg links til alle de forskellige modeller vi kommer ind over.

Liberating Structures nævntSlang oversættelse:
Riffs - man ændrer lidt i en eksisterende struktur, for at tilpasse den til egne behov
Sammensætning af strenge - man laver forskellige strukturer efter hinanden, for at arbejde dybere med et problem, eller gå fra problem til løsninger eksempelvis.
Invitation - det spørgsmål eller rammesætning som ‘starter’ en struktur. Det skal være ‘specific yet ambiguous’ (i mangel af bedre dansk oversættelse😅)

Referencer

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.