All Episodes

May 11, 2023 64 mins
Rødderne er intakte og rødderne er tilbage i studiet - både hos Vinylstakken og hos Bruce Springsteen.

For første gang siden 2002 og albummet The Rising gik E Street Band med bossen i studiet, og pludselig er vi tilbage... Der er power og pondus i de numre, der lyder som om de er hentet fra The River i folkelighed og Darkness i lille-by-i-USA-tematikkerne. Og så kan Bruce stadig noget med kærlighed og inderlighed.

Der er med andre ord dømt gode, gamle, vintage Bruce Springsteen & The E Street Band - helt ned til opstillingen af bandet på fotografiet indvendigt på gatefold-coveret, så der er nok at blive begejstret for, og der er masser at tale om, når Niklas Bøgh Bonnemose endnu engang inviterer indenfor til en snak om pladen - og endnu engang inviterer guitarist og med-fan Anders Møller med til snakken.

Og uden at røbe for meget; der bliver jo givet points til hvert af Springsteens albums i denne serie, og det er vist rimeligt sikkert at fortælle allerede her, at Magic ikke skraber bunden, sådan rent pointmæssigt. Lyt med, dans med og giv dit besyv med på Vinylstakkens Facebookside eller på mail: info@vinylstakken.dk

Udsendelsen er tilrettelagt af Niklas Bøgh Bonnemose og produceret af Thorbjørn Hertz Jensen.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.