All Episodes

May 15, 2023 109 mins
Det er blevet tid til en lille pause i serien om Bruce Springsteens studiealbums. Vi har gennemgået den sidste tredjedel af Springsteens store produktion, så vi læner os tilbage og tager et lille pusterum med en munter lille kappestrid.

For hvem er egentlig bedst: Bruce Springsteen eller David Bowie? To af de største og mest succesfulde ikoner i moderne pop og rock har hver for sig skrevet en lang række uforglemmelige numre, flere af dem små mesterværker, men nok også i hver sin retning - og med hver sit publikum.

Så det er umiddelbart et spørgsmål, der ikke så let lader sig besvare - hvis det overhovedet er muligt. Men to af de største danske fans af hhv. David Bowie og Bruce Springsteen tog alligevel handsken op, udfordrede hinanden og mødtes i studiet for at forsøge at finde svaret.

Det blev til en god, munter og substantiel snak om de to forskellige kunstnere og deres musik. Og for ikke at forplumre billedet alt for meget, valgte de at dyste i en række forskellige kategorier, så vi kunne få svaret på, hvem af de to, der har skrevet det bedste nummer indenfor fem forskellige kategorier: kærlighedssange, filmsange, 80'er-sange, covers og gospelsange.

Lyt med, bland dig i debatten på Vinylstakkens facebookside eller via mail på info@vinylstakken.dk og ellers; læn dig tilbage og vær enig eller uenig - og ellers bare: enjoy.

Gæsterne er Jesper Borup, der repræsenterer David Bowie, og Niklas Bøgh Bonnemose, der repræsenterer Bruce Springsteen. Overdommer er Thorbjørn Hertz Jensen.

Udsendelsen er tilrettelagt og produceret af Niklas Bøgh Bonnemose og Thorbjørn Hertz Jensen
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.