All Episodes

May 20, 2023 56 mins
"More Banjo..."

Springsteens 14. studiealbum, We Shall Overcome - The Seeger Sessions, indeholder ingen Springsteen-sange. Der er heller ikke meget The E Street Band over den, men til gengæld er der banjo - og masser af den - violin og noget, der vel mest af alt minder om god gammeldags, fodtrampende New Orleans Jazz.

Springsteen dykker med andre ord dybt ned i den amerikanske folkemusik og dens irske rødder, og albummet fik da også en liveopfølger ved navn Live in Dublin. Det er altså et cover-album, vi har fat i her. Og på trods af titlen finder man faktisk heller ikke mange sange af Pete Seeger på pladen. Det får Niklas og ugens gæst en rigtig god snak om, ligesom vi kommer forbi et spørgsmål, der af og til dukker op i redaktørens bevidsthed. For er Bruce Springsteen i virkeligheden musik, der er forbehold midaldrende og gamle mænd, eller kan man invitere kvinder med i dén klub?

Gæsten bør have gode forudsætninger for at svare på det spørgsmål, eftersom hun selv er kvinde. Hun hedder Sandie Hansen Jensen, og er netop hjemvendt fra en Springsteen-koncert i netop Dublin. Derudover har Sandie i mange år været en fast bestanddel af fynsk regional-tv i en årrække - og så er hun vild med Springsteen.

Episoden er tilrettelagt af Niklas Bøgh Bonnemose og produceret af Thorbjørn Hertz Jensen
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.