All Episodes

May 28, 2023 63 mins
Devils & Dust, Springsteens 13. studiealbum, lægger sig i forlængelse af to af hans tidligere akustiske plader: Nebraska og The Ghost of Tom Joad. Det er i hvert fald, som på de to albums, Springsteens stemme og hans tekster, der er i fokus - og der er ikke ret meget orkester-ballade til at forstyrre dén oplevelse, for The E Street Band er ikke rigtigt med nogle steder på pladen.

Det er en djævelsk utaknemmelig opgave at forsøge at måle sig med de helt store. Også når man måler sig op mod sig selv... Og hvis man på den interne Bruce-skala forsøger at holde Devils & Dust op mod fx Nebraska, så har man vist allerede sat måsen i klaskehøjde. Men Springsteen har tydeligvis haft lyst til at gøre forsøget igen, og måske håbet på, at sangene kunne holde.

Det kan de også. Til en vis grad. Men Niklas og den hidkaldte gæst, Jacob Haugaard, har klart en holdning til pladen - og til, at den vist nok ikke helt når op til klassikeren - selv om titelnummeret nok er mere end et en enkelt gennemlytning værd. "Devils & Dust" er nemlig et stjernegodt nummer. Men hvad med resten af pladen?

Og hvad synes du? Kom gerne med dit bud, enten på Vinylstakkens facebookside eller på mail via info@vinylstakken.dk. Måske synes du, at den er oppe på en ren 10'er??

Episoden er tilrettelagt af vært, Niklas Bøgh Bonnemose, og produceret af Thorbjørn Hertz Jensen.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.